MEDIA

Η Μαρία Καρλάκη για την κακοποίηση που έχει δεχτεί: «Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω»

Μαρία Καρλάκη
Η Μαρία Καρλάκη

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν η Μαρία Καρλάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σωματική και λεκτική κακοποίηση που έχει δεχθεί από πρώην σύντροφο της.

Η Μαρία Καρλάκη συγκλονίζει όταν λέει χαρακτηριστικά πως όταν σηκώνεται ένα χέρι ακόμα και σήμερα τρομάζει μην τη χτυπήσει. Παράλληλα αποκάλυψε πως πρώην σύντροφος της έφτασε στο σημείο να της χτυπάει το κεφάλι στο πάτωμα.

«Τότε που το είπα ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να το δεχτεί. Τώρα είναι ο κόσμος είναι έτοιμος να το ακούσει. Χάρηκα που βγήκα και μίλησα για να ξέρουν αυτές οι γυναίκες ότι υπάρχει λύση και ότι αν εμπιστευτούν τον εαυτό τους μπορούν να φύγουν από όλο αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο, εμένα έχουν περάσει κάποια χρόνια και ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι να μου κάνεις κόλλα πέντε εγώ θα τρομάξω.
Δεν το κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη, πέρασε ο καιρός και τον συγχώρεσα μέσα μου. Αν τον δω στο δρόμο θα του μιλήσω. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μίσος για τις γυναίκες. Δεν ξέρουν ότι έχουν λάθος. Όταν μου πιάνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς κάτω μπορεί εγώ να πεθάνω. Αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Μπορεί με ένα χτύπημα ο άλλος να πεθάνει. Σκέψου τις γυναίκες που έχουν παιδιά και κάθονται και τα υπομένουν;
Υπάρχουν σύλλογοι που είναι 24 ώρες κοντά μας. Με έκανε να πιστεύω ότι δεν είμαι όμορφη, ότι είμαι παχιά. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Ήταν κακοποίηση και ψυχολογική. Ζήτησα βοήθεια από τα κορίτσια στον σύλλογο κακοποιημένων γυναικών και μια μέρα που ήμουν στο μπάνιο μιλούσα μαζί τους, μου είπαν πως να το διαχειριστώ και εκείνο το βράδυ δεν κινδύνεψα» είπε η Μαρία Καρλάκη.

«Μέσα μου τον έχω συγχωρήσει. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Θέλω να είναι καλά κι αν τον δω έξω θα του μιλήσω» συμπλήρωσε η Μαρία Καράκη.