MEDIA

Πάνος Σταθακόπουλος στο The 2night Show: Πουλούσα κάλτσες και μπρίκια για να τα βγάζω πέρα

Πάνος Σταθακόπουλος στο The 2night Show: Πουλούσα κάλτσες και μπρίκια για να τα βγάζω πέρα
Ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος εξομολογήθηκε στο The 2night Show τις δυσκολίες που έζησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του
ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος εξομολογήθηκε στο The 2night Show τις δυσκολίες που έζησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του

Για τη σειρά «Συμπέθεροι στα Τίρανα» στην οποία πρωταγωνιστεί, στους λόγους που ήρθε στην Αθήνα αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με τη δραματική τέχνη αναφέρθηκε ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show στον ΑΝΤ1.

Περιγράφοντας τη ζωή του ο Πάνος Σταθακόπουλος είπε ότι βρέθηκε «πολλά χρόνια σε υπόγειο, μετά ανέβηκα σε ημιυπόγειο και μετά πήγα στον πρώτο» αποκαλύπτοντας ότι «ήρθα στην Αθήνα για τον κρυφό έρωτά μου και ο άλλος (σ.σ. λόγος) ότι έκανα ιταλικά για να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Ιατρική»

Όπως είπε «το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο, ένας παράδεισος. Είχα μόνο μία τηλεόραση ασπρόμαυρη που είχε εικόνα αλλά όχι ήχο. Το πρώτο μου σπίτι ήταν υπόγειο, ένας παράδεισος».

Ο Πάνος Σταθακόπουλος εξομολογήθηκε, μάλιστα, πως «όταν πέρασα στη δραματική σχολή δεν είχα λεφτά και πήγα στην Αιόλου και την Ευριπίδου και πουλούσα κάλτσες και μπρίκια σε πάγκους για να τα βγάλω πέρα. Δύο χρόνια δούλευα εκεί, έβγαζα μεροκάματο. Πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον αγαπημένο ηθοποιό και για το αν σκέφτεται κάποια στιγμή το ενδεχόμενο του γάμου με τον Πάνο Σταθακόπουλο να απαντά «κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό αλλά όπως μου ήρθε, έφυγε. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου».

«Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Τι να μπεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά τους «Συμπέθερους απ΄ τα Τίρανα», το σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός τόνισε πως έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και πως το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία ως θεατρική παράσταση.