MEDIA

Survivor spoiler: Καβγάδες και βαριές κουβέντες για την αγένεια και τους βλάχους

Survivor spoiler: Καβγάδες και βαριές κουβέντες για την αγένεια και τους βλάχους
Survivor spoiler: Καραγκούνιας vs Εμμανουήλ και Κατσαούνης vs Αντωνόπουλος τα νέα ζευγάρια των τσακωμών

Survivor spoiler: Καραγκούνιας vs Εμμανουήλ και Κατσαούνης vs Αντωνόπουλος τα νέα ζευγάρια των τσακωμών

Μια παρένθεση φαίνεται ότι ήταν το χαλαρό κλίμα στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor καθώς η άφιξη των τεσσάρων νέων παιχτών έχει αρχίσει να επιδρά αρνητικά στα νευρά των παλαιών στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο Τάκης Καραγκούνιας: «Μιλάει ακατάπαυστα, δεν συμμετέχει στις δουλειές, λέει εγώ φτιάχνω τα κοτσιδάκια των κοριτσιών, ήμαρτον είμαστε στο survivor δεν είμαστε σε διαγωνισμό ομορφιάς.

«Ο Τάκης έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε εμένα επειδή είμαι καινούργιος» απαντά ο Εμμανουήλ στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (28/3) με τον «μισθοφόρο» να του λέει στον έντονο διάλογο που έχουν στην καλύβα των Διάσημων ότι «δεν θα αλλάξω εγώ τον χαρακτήρα μου».

«Δεν γουστάρω την αγένεια και είναι αγενής ο τύπος» ρίχνει την τελευταία «βολή» ο Εμμανουήλ.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μοναδικό νέο ζευγάρι των τσακωμών που σχηματίζεται στο φετινό Survivor καθώς στο συμβούλιο του νησιού που ακολουθεί ξεκινάει καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Νίκο Αντωνόπουλο.

Αφορμή μια συζήτηση που είχαν στη βάρκα για τον χρυσό αιώνα με τον «τσακατσούκα» να μπερδεύεται και να κατηγορεί τον Αντωνόπουλο για την αντίδρασή του. «Με λες χαζό και σου είπα αυτά στο χωριό σου» ακούγεται να λέει ο Αντωνόπουλος με τον Κατσαούνη να του απαντά «είδες πως είναι οι βλάχοι, όλοι οι βλάχοι έχουν γίνει γιατροί και δάσκαλοι».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το πάρτι με τους Τούρκους, το «καμάκι» Κατσαούνης και η πρώτη υποψηφιοτητα αποχώρησης