MEDIA

Chart Show: Η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Το Φιλαράκι»

Chart Show: Η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Το Φιλαράκι»
Την συγκινητική ιστορία πίσω από το γνωστό και πολύ αγαπημένο τραγούδι «Το φιλαράκι», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.
Glomex

H γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου αφηγήθηκε την ιστορία, που την έκανε να γράψει τους στίχους της μεγάλης της επιτυχίας.

H γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, βρέθηκε καλεσμένη στο «Chart Show» το βράδυ του Σαββάτου όπου και ερμήνευσε ζωντανά μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η γνωστή ερμηνεύτρια συγκίνησε το κοινό όταν αφηγήθηκε την ιστορία που κρύβει η μεγάλη της επιτυχία «Το Φιλαράκι».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Αρσενάκου για το πως έγραψε το τραγούδι «Το φιλαράκι» η Σοφία Βόσσου, εξομολογήθηκε ότι η ιστορία του τραγουδιού ξεκινά από το μακρινό παρελθόν, όταν είχε ταξιδέψει με την τραγουδίστρια Μαίρη Δημητριάδη για να τραγουδήσουν στο νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα», ένα από τα κοσμικότερα μαγαζιά της Αθήνας.

«Εγώ ήμουν ερωτευμένη εκείνη την εποχή» είπε η Σοφία Βόσσου και συνέχισε: «Έλα που χάθηκε ο έρωτας, εξαφανίστηκε. Είχε τον λόγο του, όχι από κακό ο καημένος. Εμφανίστηκε μετά. Δεν ήξερα, δεν είχαμε και κινητά. Και έχω εγώ μία κιθάρα που παίζω τρία τέσσερα ακόρντα, δεν παίζω κιθάρα. Κλάμα εγώ μαύρο, η Μαίρη να με παρηγορεί με τη φωτογραφία δίπλα του “συγχωρεμένου” και βγήκε το “Φιλαράκι” μετά».

Η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε στο τέλος, ότι ο άνδρας, για τον οποίο έγραψε την επιτυχία της, το έμαθε πολλά χρόνια αργότερα.

Σε συνέντευξη της τον περασμένο μήνα η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ότι δεν φανταζόταν το μέγεθος της επιτυχίας που θα σημειώνε το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Που να φανταστώ τότε εγώ ότι το Φιλαράκι θα καθόριζε την μουσική μου πορεία. Ο Γιώργος Μακράκης κοβόταν για αυτό το τραγούδι, το θεωρούσε την επιτυχία του δίσκου ενώ εγώ δεν το υπολόγιζα καν», είχε πει.

«Έσπασε» η Δέσποινα Βανδή μπροστά στη Σοφία Βόσσου

Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία της χθεσινής νύχτας, η γνωστή ερμηνεύτρια κλήθηκε να τραγουδήσει και το κομμάτι «Για το καλό μου». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο πλατό του σόου, σηκώθηκε όρθιος ώστε να τη χειροκροτήσει, ενώ η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Σοφία, μπράβο σου! Είσαι υπέροχη! Με συγκίνησες πραγματικά… Είσαι υπέροχη, Σοφία μου… Σ’ ευχαριστούμε για αυτή την ερμηνεία! Είσαι υπέροχη και σ’ ευχαριστούμε για αυτή την στιγμή που μας χάρισες! Ήσουν καταπληκτική Σοφία μου, σ’ ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε», αναφώνησε η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε επίσης:

Chart Show: «Έσπασε» η Δέσποινα Βανδή μπροστά στη Σοφία Βόσσου