MEDIA

Survivor: Η Σοφιάννα συναντήθηκε με τη Μαρία Αντωνά

Survivor: Η Σοφιάννα συναντήθηκε με τη Μαρία Αντωνά
Mε την Σοφιάννα Αβραμάκη συναντήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Αντωνά
Instagram

Survivor: Η συνάντηση της Μαρίας Αντωνά με τη Σοφιάννα Αβραμάκη μετά τις φήμες για τον Άρη Σοϊλέδη

Mε την Σοφιάννα Αβραμάκη συναντήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Αντωνά. Η δημοσιογράφος που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Άρη Σοϊλέδη, όσο εκείνος βρίσκεται στο Survivor είχε ακούσει πολλά για το τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην συμπαίκτριά του Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η Σοφιάννα αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και αποφάσισε να συναντήσει τη Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους ανέβασαν φωτογραφία στο Instagram και έγραψαν: «Τελικά βάλαμε καφέ και τα είπαμε», μια ατάκα που λέει συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όταν μιλά στις κάμερες.

Σημειώνεται ότι στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Σοφιάννα Αβραμάκη μιλώντας στο Love It ξεκαθάρισε τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Άρη Σοϊλέδη, απαντώντας στους ισχυρισμούς των συμπαικτών και των αντιπάλων της πως είχαν «έρθει κοντά».

«Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Σαφώς και δεν υπάρχει κάτι», απάντησε η πρώην παίκτρια των μπλε διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα είχαν ακουστεί.

«Ο Άρης είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, σε αντίθεση με μένα που είμαι διαχυτική. Πάντα στη ζούγκλα φεύγαμε πολλοί μαζί, όχι οι δυο μας. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν έχω πει ποτέ στην Ασημίνα ότι μου αρέσει ο Άρης, ήταν ανώριμο από μέρους της που είπε κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Νέο ειδύλλιο αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Είναι σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι»