MEDIA

Survivor: Νέο ειδύλλιο αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Είναι σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι»

Survivor: Νέο ειδύλλιο αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Είναι σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι»
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει να αναστατώνει το Survivor
Glomex

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει να αναστατώνει το Survivor

Για ένα νέο ειδύλλιο το οποίο, όπως υποστηρίζει, εκτυλίσσεται στο Survivor έκανε λόγο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο επεισόδιο της Κυριακής μιλώντας για «ερωτευμένους πιγκουίνους» και «λεπτά αισθήματα».

Υποδυόμενος τον παρουσιαστή εκπομπής κοινωνικού σχολίου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε λόγο για «ραγδαίες και αναπάντεχες» εξελίξεις στο Survivor «διότι το ζευγάρι το οποίο θα αναφερθώ σήμερα είναι η Βρισηίδα και ο Σπύρος Μαρτίκας».

Σύμφωνα με τον make up artist «το ειδύλλιο έχει ξεκινήσει 3-4 ημέρες» αλλά αποφάσισε να το αποκαλύψει την Κυριακή γιατί «ήθελα να τσεκάρω ο ίδιος τι συμβαίνει».

Περιγράφοντας τι είδε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στην κάμερα του Survivor ότι «είδα πριν 4 ημέρες τον Σπύρο Μαρτίκα να πλησιάζει την Βρησιήδα να την πηγαίνει στην άκρη και να μιλάνε για πάνω από 4 ώρες»

«Συζητήθηκε τι συζητάνε και τι κάνουν. Αυτό γίνεται συνεχώς, πάνε στην άκρη της παραλίας μέχρι που χθες είδα τετ α τετ μέσα στη θάλασσα σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι να ενώνουν τις μύτες τους και να μιλάνε» συνέχισε την περιγραφή του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο ίδιος σχολίασε, μάλιστα, ότι «από αλλού το περιμέναμε και αλλού μας ήρθε. Και οι δύο έχουν κέρδος από τον υποτιθέμενο έρωτα αλλά και αληθινός να είναι, φαίνεται εσκεμμένος» ενώ δεν έλειψαν και τα υπονοούμενα ακόμα και για οικονομικά κίνητρα καθώς όπως είπε «ο Σπύρος Μαρτίκας έχει λεπτά αισθήματα».

Προς επίρρωση, δε, των όσων υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε και στα σχόλια του Γιώργου Λιανού και του Σπύρου Μαρτίκα για την Βρισηίδα στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η πρώτη προτεινόμενη, το «τέλος» του Κατσαούνη και το «σχέδιο Μαρτίκα» (video)