MEDIA

Survivor: Η πρώτη προτεινόμενη, το «τέλος» του Κατσαούνη και το «σχέδιο Μαρτίκα» (video)

Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής (8/5) οι τηλεθεατές του Survivor.

Μπλε και Κόκκινοι μπήκαν αρχικά στο στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα.

Την ατομική ασυλία κέρδισε για ακόμα μια φορά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor.

Το συμβούλιο

Αρχικά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους υπολοίπους παίκτες την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, μετωπική ήταν η σύγκρουση ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σπύρο Μαρτίκα για την προηγούμενη ψηφοφορία.

Ο Σπύρος ανέφερε πως είχαν πει να ψηφίσουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και στη συνέχεια άλλαξαν τα πλάνα, με τον Άρη Σοϊλέδη να τον εκθέτει ότι χοροπηδούσε από τη χαρά του γιατί είχε κάνει σχέδιο πως να προχωρήσουν οι επόμενες ψηφοφορίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε: «Ήμασταν στο δάσος και λέγαμε για τη ψηφοφορία κι εγώ σου εξέφρασα τη δική μου άποψη για να ψηφιστεί η Βρισηίδα. Εσύ χοροπηδούσες ότι κάνουμε ανατρεπτικό συμβούλιο και χαμό στην Ελλάδα και θα είμαστε μάγκες». Η Σταυρούλα Χρυσαείδη συνέχισε: «Έλεγε θα βγάλουμε Τάκη, Βρισηίδα κι Εμμανουήλ κι όποιος έμενε από αυτούς θα τον βγάλουμε με την Στέλλα γιατί θέλω να μείνω λίγο παραπάνω. Πλάνο για τρεις εβδομάδες».

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέμενε πως άλλαξαν αυτό που είχε συμφωνηθεί την τελευταία στιγμή κι έκανε το λάθος να τους ακολουθήσει.

Νέος στην κλίκα

Για τις αλλαγές στρατηγικής στους μπλε μίλησε και η Βρισηίδα, η οποία υποστήριξε πως «τη θέση της Σοφιάννας στην κλίκα έχει πάρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ».

H ψηφοφορία

Την Ασημίνα Χατζηανδρέου έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση η κόκκινη ομάδα.

Το αποτέλεσμα όπως δήλωσε η παίκτρια το περίμενε…