MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler που έδωσε ο «Δούκας Σεβαστός», Λεωνίδας Κακούρης

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler που έδωσε ο «Δούκας Σεβαστός», Λεωνίδας Κακούρης
Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
ΑΝΤ1

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για τον ρόλο του ως «Δούκας Σεβαστός» στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε το βράδυ της Τρίτης (10/05) ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

Αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε ότι «τελειώνουμε τα γυρίσματα αρχές Ιουνίου. Τώρα έχουμε αρχίσει να το συνειδητοποιούμε όλοι. Άξιζε τον κόπο όλη αυτή η κούραση, η προσπάθεια. Θα το κουβαλάω πάντα με όμορφες αναμνήσεις» αποκαλύπτοντας ότι οι «Άγριες Μέλισσες» του έφεραν νέες προτάσεις: «Χτυπάει το τηλέφωνο για προτάσεις. Συζητάω κάποια πράγματα για τον χειμώνα».

Ο Λεωνίδας Κακούρης ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και μολονότι είπε ότι εξήγησε ότι δεν έχουν πάρει ακόμα τα τελευταία 25 επεισόδια στη συνέχεια έδωσε ένα μικρό spoiler για την αυλαία του «Δούκα Σεβαστού».

«Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το συνέχιζα γιατί έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σενάριο. Παρόλα αυτά θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του, τι πόνο προκάλεσε και πήρε και να μπορέσει να το καταλάβει στο τέλος» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ο Δούκας είχε χτίσει ένα δικό του κώδικα τιμής πολύ συγκεκριμένο όπου ήταν δικαστής κι άρχων αυτός. Στο δικό του αξιακό σύστημα τα έκανε όλα σωστά. Γιατί η κοινωνία είναι άδικη και πρέπει να είσαι σκληρός για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Τι θα πει είναι κακός; Εκτός αν είναι ψυχασθενικός. Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο γιατί είναι ένας ήρωας και χαρακτήρας που έχει πάρα πολύ ψωμί και γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει»