MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντάει στα δημοσιεύματα που τον θέλουν παρουσιαστή του «All Star Survivor»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντάει στα δημοσιεύματα που τον θέλουν παρουσιαστή του «All Star Survivor»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στις φήμες που τον θέλουν παρουσιαστή στο «All Star Surivor»
glomex

Ο νικητής του Survivor 2017 απαντάει στα δημοσιεύματα που τον θέλουν παρουσιαστή στο «All Star Survivor»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα», μίλησε σήμερα ο νικητής του Survivor 2017 Γιώργος Αγγελόπουλος γνωστός και ως «Ντάνος» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος ακόμα δεν έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Όχι δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Προσωπικά δεν έχω δεχτεί πρόταση. Δεν είναι αν θέλω ή δεν θέλω να το παρουσιάσω. Ο Φύλακας Άγγελος προϋποθέτει να είμαι στην Ελλάδα. Είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να συζητηθούν, αν μου προταθεί», δήλωσε στον δημοσιογράφο.

«Αν είναι να μεταβώ σε ένα μέρος μακριά από τον Φύλακα, τους συνεργάτες μου και τα παιδιά, δεν ξέρω αν τα χρήματα καλύψουν την απουσία μου. Η παρουσίαση για εμένα είναι κάτι καινούργιο για μένα. Έχω βιώσει αυτό το παιχνίδι ως παίκτης. Ο Γιώργος Λιανός έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Υπάρχει ένας παρουσιαστής που κάνει απίστευτη δουλειά», συνέχισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε νέα δημοσιεύματα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», που ανέφεραν ότι είναι κάτι περισσότερο από σενάριο, η επιστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Άγιο Δομίνικο, αλλά από τη θέση του παρουσιαστή και όχι του παίκτη. Η ίδια επισήμανε ότι είναι σίγουρα το όνομά του στο τραπέζι του Ατζούν.

Δείτε τις δηλώσεις του «Ντάνου».