MEDIA

Δημήτρης Πιατάς: Όταν πέθανε ο Βέγγος κλειδώθηκα στον νεκροθάλαμο με τη σορό του

Δημήτρης Πιατάς: Όταν πέθανε ο Βέγγος κλειδώθηκα στον νεκροθάλαμο με τη σορό του
Ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον ίδιο και τον Θανάση Βέγγο
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον ίδιο και τον Θανάση Βέγγο

Στη φιλία του με τον Θανάση Βέγγο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πιατάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, και ένα άγνωστο περιστατικό από την ημέρα που ο μεγάλος κωμικός έφυγε από τη ζωή.

«Με έχει στοιχειώσει μοναδικά, είχα μια μοναδική καθαρότητα. Ήμουν μέχρι το τέλος της ζωής του μαζί του» είπε για τον Θανάση Βέγγο ο Δημήτρης Πιατάς λέγοντας για την ημέρα που πέθανε:

«Όταν πέθανε ο Θανάσης, έφτασα στο νοσοκομείο πριν από τους συγγενείς. Με πήγαν στον νεκροθάλαμο και έκλεισαν την πόρτα και τότε, κλείδωσε μόνη της. Ήμουν εγώ και ο Βέγγος, οι δυο μας. Μέχρι να μου ανοίξει ο νοσοκόμος, πίστεψέ με, ότι έχω την εικόνα και την παρουσία μιας έντονης προσωπικότητας».

Ο Δημήτρης Πιατάς είπε, επίσης, ότι «δεν ήθελα από παιδί να γίνω ηθοποιός, έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πετύχω. Δεν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, παθαίνω κατάθλιψη, διαπιστώνω τα λάθη. Έχω αρνηθεί δουλειά σε καθημερινή σειρά και το μετάνιωσα, γιατί έχασα χρήματα».

Όσον αφορά, δε, την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Πιατάς ανέφερε: «Όταν γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου, δεν γελούσε με τα αστεία μου. Ακόμα δεν γελάει, αλλά αυτό με έκανε καλύτερο κωμικό. Ο ρόλος του παππού είναι ο καλύτερός μου. Η εγγονή μου με αντιμετωπίζει ισότιμα».