MEDIA

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό - «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι!»

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό - «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι!»
Η συγκινητική ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό του MasterChef
Instagram @masterchefgr

Η δεύτερη φιναλίστ του φετινού MasterChef, Καλλιόπη Μπεζαντέ συγκινεί με την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η δεύτερη φιναλίστ του φετινού MasterChef μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο στο ριάλιτι μαγειρικής ωστόσο κέρδισε την αγάπη του κόσμου.

Το όνειρο της νεαρής μαγείρισας είναι μετά το Master Chef να ανοίξει τη δικιά της καντίνα με σπίτική κουζίνα συγκινόντας έτσι κοινό και συμπαίκτες.

Ο χαρακτήρας την Καλλιόπης ήταν αυτός που την έκανε να κερδίσει πολλούς θαυμαστές, ειδικότερα όταν μπήκε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού. Το απέδειξε αυτό εξάλλου και μετά την ήττα της από τον Πάνο, ο οποίος αναδέιχθηκε ο επόμενος MasteChef, καθώς δεν έδειξε να πτοείται αλλά αντίθετα να χαίρεται πολύ για τη νίκη του φίλου της.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε την πρώτη της ανάρτηση και αποκάλυψε ότι πίστευε μέσα της ότι ο Πάνος Κουμουνδούρος είναι αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Η ίδια όμως φαίνεται να μάζεψε τόσες εμπειρίες και γνώσεις που αυτό της ήταν αρκετό για να ξεκινήσει πλέον το δικό της παιχνίδι έξω από το σπίτι και το πλατό του MasterChef.

Στην ανάρτησή της γράφει: «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις».