MEDIA

Σταμάτης Γονίδης: Τραγούδησε σε γήπεδο στη Δράμα με ελάχιστη κατανάλωση τα 800 ευρώ

Σταμάτης Γονίδης: Τραγούδησε σε γήπεδο στη Δράμα με ελάχιστη κατανάλωση τα 800 ευρώ
Ο Σταμάτης Γονίδης τοποθετείται για τον σάλο με τη συναυλία του στο Μικροχώρι Δράμας
GLOMEX

Το γήπεδο στο Μικροχώρι Δράμας μετατράπηκε σε νυχτερινό κέντρο για να τραγουδήσει ο Σταμάτης Γονίδης. Το υπέρογκο ποσό της ελάχιστης κατανάλωσης που προκάλεσε σάλο

Ο Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε στο Μικροχώρι Δράμας και τραγούδησε στο γήπεδο της ομάδας.

Το γήπεδο μετατράπηκε σε νυχτερινό κέντρο αφού τοποθετήθηκαν τραπέζια και stand ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» στις πρώτες σειρές κοντά στην πίστα υπήρξαν καναπέδες με ελάχιστη κατανάλωση τα 800 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα για να μαζευτούν χρήματα για την ομάδα ενώ ο Δήμαρχος Δράμας έδωσε έγκριση χωρίς να γνωρίζει το στήσιμο του χώρου στο γήπεδο.

Σάλος προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις αυτές και έτσι ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και διέψευσε τις φήμες για τα υπέρογκα ποσά διευκρινίζοντας πως η ελάχιστη κατανάλωση ήταν 140 ευρώ και το special μπουκάλι στα 200 ευρώ. Επιπλέον επισήμανε πως έχει συνηθίσει να γράφονται ψέματα για εκείνον.

«Εμείς κάναμε τη δουλειά μας και οι μουσικοί τη δουλειά τους. Κάποιος άσχετος έγραψε βλακείες, 140 ευρώ είναι το μπουκάλι. Μία ομάδα μας κάλεσε να πάμε να τραγουδήσουμε. Εγώ ρώτησα, αυτά δεν είναι αλήθεια. Η αφίσα γράφει ότι το μπουκάλι έχει 140 ευρώ και το special 200 ευρώ. Έχω συνηθίσει να γράφονται ψέματα για μένα»