MEDIA

Survivor – Τελικός Live: Το Newsbomb.gr στο Γαλάτσι - Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν

Survivor – Τελικός Live: Το Newsbomb.gr στο Γαλάτσι - Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν
Εικόνες από το Γαλάτσι.

Survivor: Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις - Αγωνία για τον μεγάλο νικητή

Λίγα λεπτά έμειναν μέχρι την ανάδειξη του φετινού νικητή στο Survivor. Ο λαμπερός τελικός ξεκίνησε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης και αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Άρης και Στάθης μπήκαν χαρούμενοι στο χώρο διεξαγωγής με το κοινό να τους καταχειροκροτεί! Οι δυο τους μίλησαν για αυτή τη στιγμή ενώ λίγο αργότερα τον λόγο πήραν οι γλυκύτατες μανούλες τους που βρίσκονται και απόψε κοντά τους.

Η είσοδος των δύο φιναλίστ. Δείτε το βίντεο:

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε υπέρ του Στάθη Σχίζα. Δείτε το βίντεο:

Χθες στον ημιτελικό, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έμειναν εκτός τελικού καταλαμβάνοντας την τρίτη και την τέταρτη θέση μετά την ψηφοφορία του κοινού.

Δείτε την gallery:

Απόψε, στη βραδιά του μεγάλου τελικού, ο Γιώργος Λιανός και οι Survivors, μοιράζονται μαζί μας ξεχωριστές στιγμές της πολύμηνης παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Εκπλήξεις και μουσικά happenings περιμένουν τόσο τους φιναλίστ όσο και το τηλεοπτικό κοινό το οποίο θα πρέπει να επιλέξει και το νικητή του φετινού Survivor!

Ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής; Ο Στάθης Σχίζας ή ο Άρης Σοϊλέδης;

Υπενθυμίζεται, πως οι κάλπες για να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό τον παίκτη που θέλει να κατακτήσει το φετινό Survivor, θα ανοίξουν με την έναρξη του τελικού, στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης.

Survivor - Τελικός: Τα τρυφερά φιλιά της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη λίγο πριν ανακοινωθούν οι νικητές του φετινού Survivor.

Η αρραβωνιαστικιά του Σοϊλέδη έστειλε και ένα μήνυμα στα social media λέγοντας πως αυτή η νίκη του αξίζει γιατί κατηγορήθηκε όσο κανείς μέσα στο παιχνίδι ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι το μεγαλύτερο έπαθλο για εκείνη είναι ο ίδιος και η αγάπη τους.

«Είσαι το μεγαλύτερο μου έπαθλο! Οι μεγαλύτερες νίκες σου είναι αυτές που έχεις πετύχει σε αυτήν την ζωή , το ποσό έχεις παλέψει το ποσό έχεις βοηθήσει απλόχερα όλους γύρω σου ..το ποσό πάντα έδινες… Αξίζει σήμερα να είσαι ο νικητής ! Για το ποσό πολεμήθηκες για το ποσό κατηγορήθηκες για όλα όσα σε αδίκησαν ! Και γιατί απλά έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ σε νίκες ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Σε λατρεύω» έγραψε στο ποστ που ανέβασε στο Instagram.

Στο Γαλάτσι και ο Τριαντάφυλλος – Ποιον παίκτη στηρίζει

Εκτός από τους φετινούς παίκτες στο Γαλάτσι βρέθηκε και ένας περσινός. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο που το 2021 μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κατά την άφιξή του ο γνωστός τραγουδιστής έσπευσε να αγκαλιάσει τον Άρη Σοϊλέδη δείχνοντάς του με τον τρόπο αυτό την στήριξη προς το προσωπό του.

Το φιλί της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα

Το «παρών» στον τελικό του Survivor, έδωσε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, προκειμένου να στηρίξει τον φιναλίστ και σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Ο Στάθης Σχίζας πέρασε στον τελικό μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και η instagrammer δεν έχει σταματήσει να τον υποστηρίζει τόσο στα social media της όσο και στις δηλώσεις της, ενόψει της βραδιάς που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Ο Στάθης Σχίζας απευθείας εντόπισε στο κοινό την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και «έλιωσε» από έρωτα με το που την είδε. Το ζευγάρι έγινε γνωστό πως είναι σε σχέση μόλις πριν λίγους μήνες μέσα από το Survivor και από τότε τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η ξανθιά καλλονή δεν σταματούν να μιλούν για τον έρωτά τους!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πιο σέξι από ποτέ βρέθηκε στο Γαλάτσι για να στηρίξει τον σύντροφό της και φιναλίστ του Survivor. Μάλιστα στο διάλειμμα του τελικού και όταν οι κάμερες δεν έγραφαν οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη!

Οι όμορφες παρουσίες του τελικού και οι «δίδυμες»

Οι παίκτες του φετινού Survivor κατέφθασαν στο Άλσος Γαλατσίου, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να απολαύσουν την βραδιά του τελικού, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Οι παίκτριες του ριάλιτι εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους, ενώ οι «δίδυμες», Βρισηίδα Ανδριώτου και Σοφιάννα Αβραμάκη, εμφανίστηκαν με πανομοιότυπα ρούχα σε μαύρο χρώμα.

Δείτε την gallery:

Το τσιφτετέλι Βρισηίδας και Ευρυδίκης

Σε ένα μεγάλο πάρτυ εξελίχθηκε ο αποψινός τελικός του Survivror στο Γαλάτσι.

Όταν μάλιστα ο Σάκης Αρσενίου τραγούδισε τις επιτυχίες του, το κέφι άναψε και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τη φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβηκαν στα σκαμπό των φιναλίστ και χόρεψαν τσιφτιτέλι.

Οι δύο εντυπωσιακές πρώην παίκτριες καταχειρκροτήθηκαν.