MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα: «Περίμενα ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής»

Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα: «Περίμενα ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Σάββατο (03/09), η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» στο MEGA.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να σχολιάσει στον αέρα της εκπομπής τη στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντι στα τηλεοπτικά συνεργεία, με τον ίδιο να περνάει μπροστά από τις κάμερες αγνοώντας τες, χωρίς να κάνει ούτε μία δήλωση…

«Δε μίλησε και να πω και κάτι. Δικαίωμά του φυσικά να μην μιλήσει. Δεν μας κάλεσε εκεί. Εμείς πήγαμε με το ζόρι, όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές. Έχει συμβεί σε όλους μας», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Όμως ο Γιώργος, όταν αυτό συμβαίνει στην εκπομπή του, τον έχω δει πάρα πολλές φορές να το υπογραμμίζει και να λέει εντάξει, έχουν κάτσει τα παιδιά εκεί τόσες ώρες για να τους κάνεις μία δήλωση. Οπότε περίμενα, ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και να φύγεις».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξήγησε πως θα αρκούσε ένα «καλησπέρα» ή ένα «ευχαριστώ» από τον παρουσιαστή στους δημοσιογράφους, ενώ τόνισε πως δεν το περίμενε αυτό από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Οπότε, όταν σαν παρουσιαστής κάνεις αυτό το σχόλιο συχνά σε ανθρώπους που δεν μιλάνε στη δική σου κάμερα, θα περίμενα να πει ένα καλησπέρα παιδιά, είστε καλά; Θέλετε κάτι; Ας μην κάτσεις να κάνεις δηλώσεις. Όπως η Δούκισσα είπε δύο λόγια. Δεν περιμένεις να δώσουν συνέντευξη κανονική. Υπάρχει τρόπος να μην απαντήσεις στις ερωτήσεις», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και συμπλήρωσε:

«Όλοι οι υπόλοιποι δεν απάντησαν ουσιαστικά. Δηλαδή, κάνεις μία στάση στα μικρόφωνα και λες παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε να μου ευχηθείτε. Καλή συνέχεια και φεύγεις. Αυτό εννοώ. Ούτε κατηγορώ το να προσπεράσεις. Είναι μία αντίδραση και ο καθένας επιλέγει τη δική του. Απλά επειδή το υπογραμμίζει συχνά στην εκπομπή του, γι’ αυτό το λέω κι εγώ. Δεν περίμενα να το κάνει μετά κι εκείνος».