MEDIA

Σασμός - Spoiler της εβδομάδας: Η ομολογία της Καλλιόπης και η αντίδραση του Αστέρη

Σασμός - Spoiler της εβδομάδας: Η ομολογία της Καλλιόπης και η αντίδραση του Αστέρη
Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται...
Glomex

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας από Δευτέρα 3 έως Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Απόψε οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει.

Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου. Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Σασμός Spoiler 4/10

Στο αυριανό επεισόδιο, με μεγάλη συγκίνηση η οικογένεια Βρουλάκη υποδέχεται στο σπίτι της τον Παύλο. Η Στέλλα συναντά την Βασιλική και προσπαθεί να μάθει για το χειρουργείο της Αργυρώς, καθώς είναι σχεδόν βέβαιη πως η κατάσταση υγείας του Αστέρη σχετίζεται με την υγεία της Βρουλάκη. Ο Αστέρης σοκαρισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα πως η μάνα του είναι φόνισσα και δηλώνω στον αδερφό του, Μαθιό, πως δεν πρόκειται να σταθεί στο πλευρό της.

Πριν την κηδεία του Άγγελου, η Μαρίνα μαθαίνει για τον Παύλο και οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση. Ο Αστέρης δεν αντέχει άλλο τα όσα τον βασανίζουν και εξομολογείται στην Βασιλική τον πόνο του για την Αργυρώ. Κι ενώ όλοι οι κάτοικοι του χωριού έχουν μαζεύει για να πουν το τελευταίο αντίο στον Άγγελο, ο Παύλος αποφασίζει να εμφανιστεί μπροστά σε όλους. Την ίδια ώρα στο γραφείο της εισαγγελίας μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την καπετάνισσα.

Σασμός Spoiler 5/10

Στο επεισόδιο 10, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα δούμε την κηδεία του Άγγελου, όλη η Άνω Ποριά μαυροφορεμένη πένθη τον άδικο χαμό του, ενώ την ίδια στιγμή η επιστροφή του Παύλου διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Οι έντονες πιέσεις της εισαγγελέας οδηγούν την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, όμως την μεγαλύτερη ανατροπή φέρνει το όνομα της γυναίκας που την ανακρίνει.

Στο μεταξύ η Στέλλα επιβεβαιώνει τις υποψίες της για τον δότη νεφρού της Αργυρώς. Η ομολογία της Καλλιόπης για τον θάνατο του Άγγελου, τρελαίνουν τον Αστέρη. Πλημμυρισμένος τύψεις πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας και εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο αλλά και τον Παυλή τους…Την ώρα που σκεπάζει το χώμα τον Άγγελο, ο Παύλος Βρουλάκης ορκίζεται εκδίκηση, ενώ λίγο αργότερα έξω από το νεκροταφείο θα κοιτάξει κατάματα τον αντίπαλο του, κι αυτός δεν άλλος από τον Μαθιό…

Σασμός Spoiler 6/10

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ο Παύλος Βρουλάκης και ο Μαθιός Σταματάκης έρχονται αντιμέτωποι και ανταλλάσουν βαριές απειλές. Η Αργυρώ εξαγριώνεται με την απόφαση της Στέλλας να υπερασπιστεί την φόνισσα του αδερφού της,Άγγελου, και οι δύο γυναίκες έρχονται σε σύγκρουση. Τα λόγια της εισαγγελέας Αμαλίας Ξενάκη προβληματίζουν τον Φραγκιαδάκη.

Εκείνος, τολμά να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, ώστε να φτάσουν στον πραγματικό δολοφόνο. Η ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι σαν ένα καζάνι που βράζει. Ο παπά Μιχάλης θα ζητήσει από τον Παύλο να μην πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα ψάχνει να βρει τρόπο να παρουσιάσει το Αντώνη στον Παύλο. Η Βασιλική τρέμει στην ιδέα για αντίποινα προς την οικογένεια της.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Σάρωσε «η Γη της Ελιάς», άφησε πίσω της τον «Σασμό»

Τηλεθέαση: Σάρωσε «η Γη της Ελιάς», άφησε πίσω της τον «Σασμό»

«Σασμός» ανάμεσα στον παπά-youtuber και τον Μητροπολίτη Προδρόμο