MEDIA

Φως στο Τούνελ: Αποκαλύψεις για Σεπόλια και Ρόδο από τη Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Αποκαλύψεις για Σεπόλια και Ρόδο από τη Νικολούλη

Πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν κάνει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη να υποστηρίζει πως θα υπάρξουν αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια αλλά και αρκετές ακόμα υποθέσεις.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε η Αγγελική Νικολούλη ενόψει της αποψινής (14/10) πρεμιέρας της εκπομπής της. Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει στις οθόνες μας και όπως αναμενόταν, θα ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης στα Σεπόλια.

Η Αγγελική Νικολούλη προανήγγειλε και έρευνες για άλλες καταγγελίες παρόμοιων υποθέσεων, όπως και για την υπόθεση της 14χρονης.

Παράλληλα, ανέφερε πως θα υπάρξουν αποκαλύψεις και για τη 48χρονη αγνοούμε στην Ευρυτανία αλλά και για τη δολοφονία του εργολάβου στη Ρόδο που συντάραξε το νησί.

«Τώρα να σου πω αν έχω σοκαριστεί κι εγώ σαν μάνα, σαν δημοσιογράφος και σαν μέλος της κοινωνίας που ζούμε νομίζω δεν χρειάζεται. Χρόνια τώρα φωνάζουμε μέσα από το «Τούνελ» για αυτά τα κυκλώματα που εξαφανίζουν παιδιά, που κακοποιούν και βιάζουν και τι έγινε; Μια τρύπα στο νερό…», είπε αρχικά η κ. Νικολούλη.

«Θεωρώ υποκρισία να βγαίνουν κάποιοι που ενώ ήξεραν και γνώριζαν, να δηλώνουν σοκαρισμένοι. Θα ασχοληθούμε με τα Σεπόλια, γιατί υπήρχαν μαρτυρίες. Δεν θα μείνουμε μόνο εκεί αλλά και σε άλλες περιπτώσεις παιδιών, κοριτσάκια που έχουν εξαφανιστεί και κινδυνεύουν», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως «Υπάρχει η καταγγελία μιας γιαγιάς για το κοριτσάκι της που βρίσκεται στα χέρια κάποιου. Για το τι η ίδια έχει καταγγείλει και ποιος το έχει στα χέρια του».

Επίσης, σημείωσε ότι: «Μην ξεχνάμε και την περίπτωση της 14χρονης που εγκατέλειψαν, και βρέθηκε κακοποιημένη. Είναι μια θλιβερή ιστορία, που επαναλαμβάνεται. Βλέπουμε την κορυφή του παγόβουνου. Ο μεγάλος όγκος παραμένει στο σκοτάδι».

«Αν χτυπήσουν αυτό το κύκλωμα, θα έρθουν πολλά στο φως, αλλά θα εμφανιστεί άλλο κύκλωμα αν δεν ληφθούν μέτρα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις άλλες υποθέσεις ενημέρωσε ότι «Θα μεταφερθούμε και στην Ευρυτανία για την εξαφάνιση της μητέρας στη γέφυρα, να δούμε πού κινούνται οι έρευνες».

Κλείνοντας, τόνισε: «Θα κινηθούμε και στη Ρόδο, στη μεσαιωνική πόλη. Εκεί όπου έγινε το άγριο έγκλημα με θύμα έναν οικογενειάρχη. Θα δούμε τι υπάρχει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Υπάρχει μάρτυρας για τον παράξενο επισκέπτη που βγήκε από την αυλή του θύματος».