MEDIA

Nτάνος για Κατσούλη: Κύριε ελέησον! Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει

Nτάνος για Κατσούλη: Κύριε ελέησον! Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει

Nέα απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Σάκη Κατσούλη

Συνεχίζεται η ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αφορμή στάθηκε η σημερινή τοποθέτηση του Σάκη Κατσούλη ο οποίος με αφορμή το All Star Survivor είπε μιλώντας στο Open πως ο Ντάνος «δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Για μένα ίσως δεν έχει θέση σε αυτό το παιχνίδι».

O νικητής του πρώτου Survivor δεν άφησε ασχολίαστες τις συγκεκριμένες δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά... «Κύριε ελέησον».

«Το πρώτο που μου βγαίνει είναι Κύριε ελέησον. Συγγνώμη με όλο το σεβασμό σε αυτό το οποίο λέω, δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό αυτών των λεγομένων και των δηλώσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το παιδί, ο Σάκης Κατσούλης, ανοίγει εμμέσως ένα διαφορετικό διάλογο. Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει προσωπικά. Είναι πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε ότι κάτι είπε. Δεν συνηθίζω να μιλώ για ανθρώπους, που δεν γνωρίζω προσωπικά γιατί δεν γνωρίζω το σκεπτικό τους. Βλέπω ότι ο ίδιος κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλού, αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα» είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στον Alpha.

Παράλληλα, ο ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή. «Έχω εκπλαγεί, με θλίψη αντιμετωπίζω αυτό που δημοσιεύεται. Καλό θα είναι κάποιος να τοποθετηθεί», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 11 παίκτες που συμφώνησαν

Γιάννης Σμαραγδής: Τον έκαναν έξαλλο τα fake news για τον Ντάνο

Ντάνος: Ο Κατσούλης μου είναι άγνωστος - Η απάντηση του Σάκη