MEDIA

Η έκπληξη του MEGA στην Παγώνη - Θέλετε να το γιορτάσουμε στην Βίσση;

Η έκπληξη του MEGA στην Παγώνη - Θέλετε να το γιορτάσουμε στην Βίσση;
Η Ματίνα Παγώνη.
Glomex

Η Ματίνα Παγώνη είχε την Τρίτη την ονομαστική της εορτή και οι δύο δημοσιογράφοι του MEGA της ετοίμασαν μια έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται η γιατρός.

Μία συγκινητική έκπληξη ετοίμασαν το πρωί της Παρασκευής ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Ο Ιορδάνης και η Ανθή ευχήθηκαν με μία μικρή καθυστέρηση στην Ματίνα Παγώνη για την γιορτή της. Εκείνος που εκτέλεσε το σχέδιο ήταν ο Θεολόγος Ηλιού, ο οποίος της χτύπησε το κουδούνι και της έκανε έκπληξη με μία ανθοδέσμη και τρίγωνα πανοράματος.

«Δεν σας ευχηθήκαμε και ζητάμε συγγνώμη» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ματίνα Παγώνη να ενοχλείται από κάποιον «άγνωστο» που χτύπησε την πόρτα του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει: «Πώς θα ανοίξω τώρα;».

Με την «άδεια» των δύο δημοσιογράφων η Ματίνα Παγώνη άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου όπου την περίμενε ο ανταποκριτής του Mega στη Θεσσαλονίκη, Θεολόγος Ηλιού, με μια ανθοδέσμη στ χέρια και ένα κουτί με τρίγωνα Πανοράματος ενώ ως «χαλί» έπαιζε το «ποιος να συγκριθεί μαζί σου» του Γιάννη Πάριου.

«Έχω μείνει, περιττό να σας το πω, ευχαριστώ πολύ με συγκινήσατε. Επιτέλους βλέπω αυτά τα ωραία μάτια» είπε η κυρία Παγώνη με τον Θεολόγο Ηλιού να της λέει «κι εγώ ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά».

«Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Μπορείτε να κλείσετε την κάμερα. Σήμερα το βράδυ τι κάνετε; Θέλετε να πάμε στη Βίσση;» συνέχισε ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη με την Ματίνα Παγώνη να του λέει ότι «έχουμε συνέδριο αγγειολόγων», εκείνον να της απαντάει «εμείς μιλάμε για καρδιοπάθειες» και την γιατρό να ανταποδίδει με το «όλες οι γυναίκες θέλουν για τα μάτια τους».

Σχετικές ειδήσεις

Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην εκπομπή – Οι πρώτες της δηλώσεις

Ανθή Βούλγαρη: Το ανατρεπτικό νυφικό σύνολο!

Ανθή Βούλγαρη: «Γεννήσαμε επιτέλους» – Νέο μέλος στην οικογένειά της