MEDIA

Action 24: Το νέο πρόγραμμα βγαίνει στον αέρα τη Δευτέρα – Τι θα δούμε

Action 24: Το νέο πρόγραμμα βγαίνει στον αέρα τη Δευτέρα – Τι θα δούμε

Γεγονότα, αναλύσεις, αλλά και όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας στους δέκτες μας από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ.

Με νέο πρόγραμμα και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, το Action 24 «εγκαινιάζει» τη νέα του εποχή τη Δευτέρα στις 06.00 βάζοντας την ενημέρωση σε πρώτο πλάνο. Στο νέο Action 24 η ενημέρωση βρίσκει τη θέση της στο τηλεκοντρόλ γιατί θα είναι παντού, όπου υπάρχουν ειδήσεις: στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον αθλητισμό!

Γεγονότα, αναλύσεις, αλλά και όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας στους δέκτες μας από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ. Το πρόγραμμα του αμιγώς ενημερωτικού τηλεοπτικού σταθμού συνθέτουν ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων βραδινά talk shows και late night shows.

Ο Γιάννης Σαραντάκος, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, αναφέρει για το νέο ξεκίνημα: «Σε μια εποχή που τα γεγονότα και οι ειδήσεις μας κατακλύζουν καθημερινά, η ενημέρωση είναι επιτακτική και όχι προαιρετική ανάγκη. Στο Action 24 εκτός από την αμεσότητα και την εγκυρότητα που τα θεωρούμε προαπαιτούμενα, φέρνουμε στην ενημέρωση άποψη και σχολιασμό, μέσα από μια ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων. Στόχος μας είναι η ενημέρωση να παραμένει σε πρώτο πλάνο και εργαζόμαστε όλοι με αφοσίωση γι’ αυτό το σκοπό.»

Καθημερινά, λοιπόν, ξεκινώντας από τις 06:00 και μέχρι τις 10:00 την πρώτη καλημέρα θα λένε ο Γιώργος Κακούσης με την Άννα Λιβαθηνού. Τη σκυτάλη παίρνουν μέχρι τις 13:00 ο Νίκος Υποφάντης και η Μιλένα Ηλιοπούλου. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας θα παρουσιάζει η Ιωάννα Βάσσου στις 13:00 και στις 19:00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Βασίλης Τσεκούρας ως παρουσιαστής θα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Ανδριάννα Ζαρακέλη.

Όταν οι άλλοι σταματούν η ενημέρωση στο Action 24 συνεχίζεται, αφού κάθε βράδυ στις 22:00 ο Γιώργος Πιέρρος μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Δημήτρη Τάκη θα αναλύουν την επικαιρότητα με καλεσμένους κεντρικά πρόσωπα από την πολιτική ζωή της χώρας.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Τα γεγονότα και οι ειδήσεις δεν σταματούν το Σαββατοκύριακο, το ίδιο και η ενημέρωση στο Action 24. Σάββατο και Κυριακή μας καλημερίζουν με θέματα επικαιρότητας η Μαρία Αραμπατζή και ο Θόδωρος Βγενής, ενώ την ενημέρωση συνεχίζει με κοινωνική θεματολογία ο Γιώργος Παγάνης και η Ανθή Σαλαγκούδη. Η ενημέρωση του Σαββατοκύριακου πλαισιώνεται με τη Νικόλ Ποφάντη που θα παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και τη Βάσω Μητρομάρα που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε ακόμα:

Action 24: H νέα εποχή και οι παρουσιαστές που αναλαμβάνουν δράση

Έλλη Στάη: Αυτός είναι ο λόγος που χάλασε το deal της επιστροφής της με το Action 24

Άλλαξε χέρια το Action 24 - Νέοι ιδιοκτήτες οι Μπάκος και Καϋμενάκης