MEDIA

Σασμός Spoiler: Τι θα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα – Τι θα συμβεί με Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός Spoiler: Τι θα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα – Τι θα συμβεί με Αστέρη και Αργυρώ

Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία των δύο τελευταίων σεζόν, καθώς κάθε βράδυ χαρίζει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά στον ALPHA. Ο «Σασμός» έχει βρει τον τρόπο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, ενώ οι εξελίξεις -μέχρι το μικρό διάλειμμα που θα κάνει για τις γιορτές- είναι καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, στην αγαπημένη παραγωγή μυθοπλασίας θα δούμε την Αργυρώ να πρωταγωνιστεί. Ο Αστέρης προσπαθεί να της πει την αλήθεια για το νεφρό, την ίδια στιγμή που η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη. Η Αργυρώ εξασφαλίζει τη βοήθεια της Στέλλας στο θέμα του Σταύρου, αλλά στην πορεία τα πράγματα δεν δείχνουν καλά. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Ο τελευταίος θέλει να της πάρει το παιδί.

Ενώ όλοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, ο Παύλος ζητά αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. Ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, η οποία αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό. Ο Νικηφόρος δέχεται μια ριψοκίνδυνη πρόταση από τα ξαδέρφια του.

Μία κηδεία φέρνει αναστάτωση

Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό, όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο.