MEDIA

Πότε επιστρέφουν «Γη της Ελιάς», «Σασμός» και όλες οι σειρές στην τηλεόραση

Οδηγός μυθοπλασίας: Πότε επιστρέφουν όλες οι σειρές – Τι θα δούμε
Τι θα δούμε το 2023.
Pexels.com

Το δεύτερο μισό της σεζόν έχει ξεκινήσει και το come back των αγαπημένων σειρών στη βραδινή ζώνη θα «ζορίζει» το «Survivor All Star».

Έκαναν ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα από την τηλεοπτική αρένα και, τώρα, ετοιμάζονται να επιστρέψουν με καταιγιστικές εξελίξεις. Το δεύτερο μισό της σεζόν έχει ξεκινήσει και το come back των αγαπημένων σειρών στη βραδινή ζώνη θα «ζορίζει» το «Survivor All Star» και θα επαναφέρει το κοινό… στον καναπέ του για βραδιές γεμάτες σασπένς.

«Η Γη της Ελιάς»

Η δραματική σειρά του MEGA επιστρέφει, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στις 21.00. Στο πρώτο επεισόδιο για το β’ μισό, o Στάθης κάνει μια «άγαρμπη» πρόταση γάμου στην Ιουλία κι εκείνη αποφασίζει να τον τυραννήσει προτού δεχτεί. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό συζητά για την επανασύνδεσή τους, παρόλο που κανείς δεν τους έχει δει επίσημα μαζί, πέρα από την Αρετή, η οποία καιροφυλακτεί. Η Βασιλική νιώθει παραμελημένη και κάνει παράπονα στον Φίλιππο. Ο Λυκούργος ανησυχεί για τη μελαγχολική διάθεση της Χάιδως και πιέζει τη Μαργαρίτα να την πάρουν μαζί τους στο Σούνιο για να αλλάξει παραστάσεις. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες, καθώς η αρνητική στάση του Αλέξη απέναντι στον Γεράσιμο υπερβαίνει κάθε όριο. Η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν ακόμα με το θέμα του παιδιού και η Αντιγόνη με τον Αρη προσπαθούν να τους τα συμβιβάσουν. Ο Κίμωνας πιέζει τη Δήμητρα να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της μετάθεσής της στην Αθήνα, καθώς αυτός, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του. Ο Δημοσθένης, φανερά ενοχλημένος από τη σχέση του γιου του με την αστυνόμο, αποφασίζει να του αποκαλύψει κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από εκείνη. Παράλληλα, βάζει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου του, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία της Μυρτάλης.

«Μαύρο Ρόδο»

Μία ημέρα μετά, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 22.50, νέο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε στο «Μαύρο Ρόδο» του MEGA. O Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει: τον θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για τη δολοφονία της μητέρας του. Η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους.

«Ο Παράδεισος των Κυριών»

Η ζώνη των 20.00 αποκτά και πάλι τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αφού η σειρά που κέρδισε τους τηλεθεατές επανέρχεται στον ALPHA, την ερχόμενη Δευτέρα. Το 1964 φαίνεται να ξεκινά ελπιδοφόρα για τον Ντίνο: Ο «Παράδεισος των Κυριών» έχει διαρκώς κίνηση και η αποπληρωμή του τοκογλύφου δεν φαντάζει πια ουτοπικό σενάριο. Η Βικτώρια, από την άλλη, ακούει το… παρελθόν να της χτυπά την πόρτα απειλητικά και προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ συγχρόνως δέχεται μια νέα ταραχή σχετική με τον Χριστόφορο. Εκείνος, πάλι, αιφνιδιάζεται από ένα γνωστό πρόσωπο που δείχνει ότι θέλει να μπει στη ζωή του και προσπαθεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα της κατάστασης. Παράλληλα ο γιος του ξεκινά την καινούργια χρονιά φλερτάροντας με την ιδέα ενός πισωγυρίσματος, ενώ η Αμαλία παλεύει να συμφιλιωθεί με τη νέα τάξη πραγμάτων. Ο Πάρης δεν σταματά να διεκδικεί το ενδιαφέρον της Αμαλίας με κάθε τρόπο και προσπαθεί να είναι σωστός και πράος προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

«Σασμός»

Έτοιμος για «μάχες» και για πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης είναι ξανά ο «Σασμός» του ALPHA, που επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21.00. Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό, ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν, ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος και ο Μανώλης είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους, ενώ η Αννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής.

«Αυτή η νύχτα μένει»

Σε νέα μέρα και ώρα, η παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA θα προβάλλεται Πέμπτη και Παρασκευή στις 22.40, από τις 19 Ιανουαρίου. Η Φωτεινή συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της λίγο πριν από τον θάνατο της Μαρίνας, ενώ η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση, αλλά η ζωή είναι όλο ανατροπές και ο Μίλτος φαίνεται έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο. Η Μυρτώ βρίσκεται μπροστά σε μια κατασκότεινη πόρτα. Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα, που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Ομως, τότε κάτι θα συμβεί που θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, φορτώνοντας εκείνον με νέα μπλεξίματα.

«Παγιδευμένοι»

Μεγάλη επιστροφή και στον ΑΝΤ1, αφού από τη Δευτέρα θα προβάλλονται ξανά οι «Παγιδευμένοι». Το σίριαλ θα κρατά συντροφιά από Δευτέρα έως και Τετάρτη, στις 22.00, με τις ανατροπές να είναι πολλές. Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Αννα μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Ακης, που τον βοηθάει, κρύβει και αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Αγγέλου σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;

Σχετικές ειδήσεις

«My style rocks»: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα – Τι αλλάζει

Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει με νέα επεισόδια την Κυριακή – Τι θα δούμε

Survivor All Star:H ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και η πρώτη αποχώρηση