MEDIA

Survivor All Star: Νέες κόντρες κι ένας σκληρός αγώνας με εκπλήξεις

Survivor All Star: Νέες κόντρες κι ένας σκληρός αγώνας με εκπλήξεις
Glomex

Survivor All Star:: Τι κρύβει το νέο επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης - Γιατί ανάψαν τα αίματα στις παραλίες 

Επιστρέφει απόψε το βράδυ στις οθόνες μας το Survivor All Star με ανατροπές και μεγάλα έπαθλα για τις δύο ομάδες Διάσημων και Μαχητών.

Στο trailer του νέου επεισοδίου πρωταγωνιστούν Σπύρος Μαρτίκας και Σάκης Κατσούλης που φαίνεται πως μεταξύ τους... ανάβουν τα αίματα, σε μία κόντρα που στο επίκεντρό της βρίσκεται η Μαριαλένα.

«Είχε ξεκινήσει μια κουβέντα κοντά στη φωτιά. Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλλον ξεκίνησε τα δικά του», ανέφερε ο Σάκης ενώ σε απόσπασμα από αυτήν την κουβέντα ο συμπαίκτης του αναφέρει: «Σάκη εγώ υπερασπίστηκα την αγωνία και την επιβίωση της γυναίκας σου».

Στη συνέχεια το trailer μάλλον προδίδει και τον νικητή του επεισοδίου, καθώς ακούγεται ο 45χρονος φαρμακοποιός να λέει στην κάμερα: «Αν αποχωρούσε ο Τάκης, Σάκη μου η Μαριαλένα τι θα έτρωγε σήμερα;».

Κι αν σε αυτό το trailer η κόντρα που πρωταγωνιστεί είναι μεταξύ Σάκη και Σπύρου, την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησε ουσιαστικά το παιχνίδι οι κόντρες που είδαμε ήταν αρκετές.

Ήδη από την πρώτη μέρα το Survivor All Star μας έχει δείξει ότι κυρίαρχο ρόλο έχει και φέτος ο ανταγωνισμός, αυτή τη φορά μεταξύ των «καλύτερων».

Μία μεγάλη κόντρα που παρακολουθήσαμε ήταν όταν ο Τάκης έγινε έξαλλος με την Ασημίνα, με το κλίμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους να μυρίζει... μπαρούτι, ενώ ούτε η συγγνώμη του Τάκη στο συμβούλιο δεν φάνηκε να πείθει την Ασημίνα και να βάζει τέλος στην μεταξύ τους διαμάχη.

Άλλη μία κόντρα ήταν και αυτή μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Γιώργου Ασημακόπουλου στο τέλος του αγωνίσματος, ενώ η μεγάλη ένταση της εβδομάδας ήταν αυτή που δημιουργήθηκε με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και τον σχολιασμό των συμπαικτών της για την στάση του συντρόφου της Σπύρου Μαρτίκα και κατά πόσο έπραξε ορθά που παρέμεινε στο παιχνίδι, ή έπρεπε να αποχωρήσει μαζί της.