MEDIA

Περικλής Κονδυλάτος για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: «Ζητώ ο Βασιλεύς των Ελλήνων»

Περικλής Κονδυλάτος για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: «Ζητώ ο Βασιλεύς των Ελλήνων»

Ο Περικλής Κονδυλάτος δηλώνει απογοητευμένος με την κυβέρνηση και συγχαίρει τον ελληνικό λαό που τίμησε τον τέως βασιλιά στο τελευταίο «αντίο» σε Μητρόπολη και Τατόι

Ο Περικλής Κονδυλάτος προσγειώθηκε σήμερα το πρωί (16/01) στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Τετάρτη (11/01) ο σχεδιαστής κοσμημάτων αφού ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του, το κοινό αποφάσισε ότι θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Αφού βγήκε από το παιχνίδι και έμαθε για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, δεν είχε εκφέρει την άποψή του. Σήμερα μετά την κηδεία του Γλυξμπουργκ, ο ίδιος έκανε ανάρτηση στην οποία έδειχνε φανερά ενοχλημένος από την απόφαση της κυβέρνησης να μην ταφεί ο βασιλιάς με δημόσια δαπάνη.

Μάλιστα δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί όπως «απογοητευτική» για την κυβέρνηση και «κομπλεξικό συμπλεγματικό» για τους πολιτικούς που πήραν αυτή την απόφαση. Ο ίδιος έδειξε την αγάπη του στον τεώς βασιλια, συγχαίροντας το πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί για το «ύστατο χαίρε».

«Ζητώ ο Βασιλεύς των Ελλήνων. Δεν διαγράφεται ένας αιώνας Ελληνικής ιστορίας για κανέναν κομπλεξικό συμπλεγματικό. Η αγάπη του λαού που συγκεντρώθηκε είναι η ισχύς της Βασιλικής οικογένειάς. Ο λαός θέλει να τιμήσει την ΙΣΤΟΡΊΑ και την παράδοση του. Άλλη μια φορά απογοητευτική αυτή η κυβέρνηση», έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.