MEDIA

Survivor All Star: Η ενόχληση της Σταυρούλας και η «επίκληση στο συναίσθημα»

Survivor All Star: Η ενόχληση της Σταυρούλας και η «επίκληση στο συναίσθημα»
GLOMEX

Survivor All Star: Έπεσαν τα πρώτα σύννεφα στους Διασήμους μετά την ήττα της κόκκινης στην πρώτη ασυλία - Νίκος Μπάρτζης και Σταυρούλα Χρυσαείδη διαφώνησαν στον στίβο μάχης

Το Survivor All Star ξεκίνησε και απόψε το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με τους κόκκινους να προσπαθούν να μαζέψουν τα συντρίμμια τους από την ήττα και να προσπαθούν να ενωθούν για το επόμενο αγώνισμα... πράγμα που φαντάζει δύσκολο καθώς τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να βγαίνουν.

Μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος είναι φανερά στεναχωρημένος από την ήττα του η Σταυρούλα Χρυσαείδη δεν έκρυψε την ενόχλησή της με συμπαίκτες της, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια προσπαθούν να τη βγάλουν στον «τάκο».

«Δεν μας παίρνει να βγούνε άλλα 2 άτομα. Κάποιοι προσπαθούν πολύ έντονα να με βγάλουν στον τάκο γιατί ξέρουν ποια είμαι αγωνιστικά. Θα πιαστούμε από μια ήττα της, να την βγάλουμε στον τακο. Δεν θέλω να κάνω σε κανέναν τη χάρη να με βγάλει. Θα με βρίσκουνε μπροστά τους συνέχεια και γενικά πιστεύω ότι σήμερα θα φάμε χώμα. Δεν γίνεται διαφορετικά,. Θα πάμε με μεγαλύτερο ηθικό για τη νίκη. Δεν μας παίρνει θα κάνω ότι μπορώ για να νικήσω», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Διασήμων.

Στη συνέχεια ωστόσο όταν οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στον στίβο μάχης υπήρξε μικρής εμβέλειας ένταση ανάμεσα σε Νίκο και Σταυρούλα κάνοντας λόγο ο παίκτης για «επίκληση στο συναίσθημα» αναφερόμενος στην Σταυρούλα.

Εκείνη εξήγησε ότι δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν μου αρέσει να με λυπούνται... Δεν θα πεθάνουμε αν ψηφιστούμε και μια φορά»