MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει: Επιστρέφει με δύο επεισόδια γεμάτα εκπλήξεις

Αυτή η νύχτα μένει: Επιστρέφει με δύο επεισόδια γεμάτα εκπλήξεις
Η σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει»

Η σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» επανέρχεται αύριο, αλλάζει ημέρες προβολής και ετοιμάζεται να καθηλώσει

Έπειτα από ένα διάστημα αποχής, η σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» ολοκληρώνει τη λίστα με τις παραγωγές που επανέρχονται στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το σίριαλ κάνει come back, αύριο, στις 22.40, και πλέον θα παίζεται Πέμπτη και Παρασκευή.

Η Φωτεινή συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της λίγο πριν από τον θάνατο της Μαρίνας, ενώ η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση, αλλά η ζωή είναι όλο ανατροπές και ο Μίλτος φαίνεται έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο. Η Μυρτώ βρίσκεται μπροστά σε μια κατασκότεινη πόρτα. Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα, που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Ομως, τότε κάτι θα συμβεί που θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, φορτώνοντας εκείνον με νέα μπλεξίματα.

Η αποχώρηση της Ζέτας από την πίστα και τα όσα ακολουθούν μοιάζουν να διαλύουν ολοκληρωτικά το «Όνειρο», ενώ ο Στρατής μπροστά στον νεκρό Βαγγέλη καταλαβαίνει πως πιάστηκε στο δόκανο. Η ανυπεράσπιστη Μυρτώ θα βιώσει τον εφιάλτη, αλλά θα σφραγίσει τα χείλη μπροστά στον πατέρα της. Ο Μίλτος τη βιάζει και η νεαρή βλέπει τη ζωή της να καταστρέφεται. Δεν αποκαλύπτει τίποτα σε κανέναν, αφού ντρέπεται για εκείνη και αυτό που της συνέβη. Όλοι τη βλέπουν να καταρρέει, αλλά πιστεύουν ότι είναι ο χωρισμός. Μέχρι που ο Πόντικας ανακαλύπτει την αλήθεια και θέλει να πάρει εκδίκηση. Η Νίτσα ανακοινώνει την αναχώρησή της από το Αγρίνιο προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη την ίδια ώρα που ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Σαν κυνηγημένο αγρίμι ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του. Ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής, όμως για εκείνη η συνωμοσία γίνεται ολοφάνερη.