MEDIA

H Γη της Ελιάς: Αλλάζει ο προγραμματισμός της σειράς - Σκληραίνει ο ανταγωνισμός

H Γη της Ελιάς: Αλλάζει ο προγραμματισμός της σειράς - Σκληραίνει ο ανταγωνισμός

H Γη της Ελιάς: Η σειρά του MEGA περνά στην αντεπίθεση και πλέον θα προβάλλεται και τα βράδια της Παρασκευής

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στη βραδινή ζώνη των καναλιών την επόμενη εβδομάδα. Μετά την είδηση ότι οι σειρές του ALPHA, «Σασμός» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα προβάλλονται και τα βράδια της Παρασκευής, έχουμε μία ακόμη προσθήκη στην prime time.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα προβάλλεται επίσης Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός πλέον «παίζει» σε άλλο επίπεδο και ότι, επτά μέρες την εβδομάδα, θα βλέπουμε σκληρές μάχες για την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Η «Γη της Ελιάς» επιφυλάσσει και καταιγιστικές εξελίξεις. Απόψε, η Άννα φοβάται πως η Ευτυχία δεν θα κρατήσει κρυφό από τον Κουράκο το μυστικό της για τον φόνο του Ανέστη και, προκειμένου να μην τη δει στη φυλακή, τη συμβουλεύει να μην μπλέξει ερωτικά μαζί του. Η Χάιδω περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Σούνιο μαζί με τη Μαργαρίτα, την Αθηνά και τη Μαρία, ενώ η παρέα μεγαλώνει με την εμφάνιση του Γεράσιμου. Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος εκμεταλλεύεται την απουσία της Χάιδως και κάνει ατασθαλίες, αδιαφορώντας για τη δίαιτα. Ο Δημοσθένης απαιτεί από τον Κίμωνα να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από τη Δήμητρα. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Η Μυρτάλη μεταφέρει τις πρώτες μετοχές στον Ισίδωρο, μην μπορώντας να διανοηθεί την ήττα της. Η Βασιλική βλέπει τη Σάντρα να κυκλώνει τον Φίλιππο και αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της.

Όσον αφορά στην επόμενη εβδομάδα; Η Μυρτάλη, ηττημένη και πιο μόνη από ποτέ, μάταια γυρεύει παρηγοριά στον Αλέξη, ο οποίος παίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις προσβολές που έχει ακούσει από εκείνη. Την ίδια ώρα, η Μαρία τού βάζει «χέρι» για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαργαρίτα και απαιτεί να την αφήσει να φτιάξει τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

Ποιες σειρές αντικαθιστούν «Σασμό» και «Γη της Ελιάς»

Τι θα δούμε στις σειρές το 2023 - Συλλήψεις, φόνοι, μεγάλοι έρωτες

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Αρετή έρχονται ξανά σε ρήξη