MEDIA

H Γη της Ελιάς Spoiler: Ιουλία και Στάθης παντρεύονται

H Γη της Ελιάς Spoiler: Ιουλία και Στάθης παντρεύονται
Mega TV

Η Γη της Ελιάς: Στη σειρά του MEGA θα δούμε ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια να παντρεύονται

Η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής με νέα επεισόδια και δεν σταματά να καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Απόψε, στις 21.00, ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν όμορφες στιγμές στις Σπέτσες, αλλά το ευχάριστο κλίμα χαλάει όταν ο Μάνος μαθαίνει για τα κατορθώματα της Μυρτάλης και το μπλέξιμο με τον Δημοσθένη. Ο Ισίδωρος κάνει μια έξυπνη κίνηση: Αποφασίζει, αντί να παραχωρήσει μετοχές στον Δημοσθένη, να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από τη Μυρτάλη. Η Μυρτάλη, απαρηγόρητη από την εξέλιξη, ζητά συμπαράσταση από τον Αλέξη, αλλά και αυτός τής γυρνάει την πλάτη. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη για τις καλές προθέσεις του ως προς τη Μαργαρίτα. Η Ιουλία και ο Στάθης αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο, ενώ ο Κουράκος πολιορκεί σθεναρά την Ευτυχία. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα και η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να τις καλωσορίσει. Ο Δημοσθένης βάζει στη «δουλειά» τον Θανάση και του εμπιστεύεται τις υποθέσεις των ναρκωτικών.

Να σημειωθεί ότι, στα επόμενα επεισόδια, θα υπάρξει μία δυσάρεστη εξέλιξη που θα «διαλύσει» τους ήρωες. Δύο μέλη της συμμορίας του «Κεφάλα» μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και μπροστά στα μάτια του πυροβολούν τον Κίμωνα εν ψυχρώ. Η κατάσταση της υγείας του Κίμωνα επιδεινώνεται ραγδαία στο νοσοκομείο και η Ασπασία με τον Δημοσθένη καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους. Η είδηση ότι ο Κίμωνας είναι εγκεφαλικά νεκρός συγκλονίζει την οικογένεια. Σε μια στιγμή αδυναμίας, μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από τον γιο του και η Ασπασία απορεί με την κίνησή του. Ο Κουράκος ερευνά το όπλο της απόπειρας και ανακαλύπτει ότι έχει αποκτηθεί παράνομα. Φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται στην οικογένεια, με τη Δήμητρα να μη λείπει λεπτό από το νοσοκομείο. Η Ασπασία αποφασίζει να σπάσει τον πάγο και την πλησιάζει πρώτη, δίνοντάς της την άδεια να δει τον Κίμωνα.