MEDIA

Τι αλλάζει για «Γη της Ελιάς», «Σασμό» και Master Chef λόγω του Survivor All Star

Τι αλλάζει για «Γη της Ελιάς», «Σασμό» και Master Chef λόγω του Survivor All Star

Τα κανάλια, προσπαθώντας να διατηρήσουν τα ποσοστά τους στην prime time, προχωρούν σε αλλαγές και προσθήκες

Τρεις εβδομάδες, μόλις, μετά τον ερχομό του 2023 και λίγες ημέρες μετά την ολική επαναφορά των προγραμμάτων στη βραδινή ζώνη, οι αλλαγές που «μαγειρεύονται» στα γραφεία των καναλιών είναι πολλές. Οι ιθύνοντες θέλουν να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν, τα ποσοστά τηλεθέασης με έναν και μόνο στόχο: Την κορυφή στους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, από την επόμενη εβδομάδα, ο προγραμματισμός στην prime time αλλάζει. Ο ALPHA, εκμεταλλευόμενος το πιο δυνατό του χαρτί-τον «Σασμό», αποφάσισε να προβάλλει επεισόδιο της σειράς και το βράδυ της Παρασκευής. Το ίδιο θα συμβεί και με τον «Παράδεισο των Κυριών», ώστε να «χτιστεί» όλη την εβδομάδα μία δυνατή ζώνη με σειρές που θα κερδίζει το κοινό.

Το MEGA ρίχνει στην αρένα όλη σχεδόν την εβδομάδα την παραγωγή μυθοπλασίας «Η Γη της Ελιάς». Πλέον θα παίζεται και την Παρασκευή στις 21.00, με μοναδικό «διάλειμμα» το Σάββατο, προκειμένου να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τα στελέχη του STAR παίζουν το παιχνίδι τους με στρατηγικές κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα το «MasterChef» θα προβληθεί Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή, όπου και θα δούμε τους παίκτες με τις μαύρες ποδιές να διαγωνίζονται ξανά και να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι και την επόμενη φάση. Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, οι συμμετέχοντες θα μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού και θα ξεκινήσουν οι μαγειρικές διαδικασίες και οι αποχωρήσεις. Από τα τέλη, μάλιστα, Ιανουαρίου, το πρότζεκτ θα βγαίνει στον αέρα τέσσερις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ την Κυριακή θα προβάλλεται το περιβόητο «Masterclass»-τα μαθήματα μαγειρικής από τους κριτές και τους καλεσμένους σεφ.

Στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 «προσγειώνεται» το «Dragon’s Den». Το πολυαναμενόμενο σόου επιχειρηματικότητας, αντί για την 27η, θα βγει στον αέρα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 22.00 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα. Το στοίχημα του καναλιού του Αμαρουσίου είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για ένα πρωτότυπο φορμάτ που θα διεκδικήσει σε μία δύσκολη χρονιά το δικό του μερίδιο.

Όλα αυτά, βεβαίως, υπό τη σκιά του «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να έχει χάσει μέρος του κοινού του μετά το come back των σειρών, όμως κερδίζει ένα μεγάλο μερίδιο τηλεθεατών και φυσικά τις εντυπώσεις. Μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, έχει καταφέρει να είναι πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές και trend στα social media. Ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και τα στελέχη του ΣΚΑΪ ακόμη δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη, αφού το επόμενο διάστημα και μετά το τέλος του «Voice» δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν προβάλλεται και Σάββατα.

Σχετικές ειδήσεις

«Ξεκληρίζονται» τα ζευγάρια του «Survivor All Star» - Θρίλερ με Σάκη-Μαριαλένα

Νίκος Μουτσινάς: Τι είπε για Βαλαβάνη και Βασάλο στο Survivor All Star

Αλλάζει η ημερομηνία πρεμιέρας του «Dragon’s Den»