MEDIA

Survivor All Star: Ξανά εκτός αγώνα εκτός η Κατερίνα Δαλάκα - Παραμένει στο νοσοκομείο

Survivor All Star: Ξανά εκτός αγώνα εκτός η Κατερίνα Δαλάκα - Παραμένει στο νοσοκομείο
GLOMEX

Survivor All Star: Ξανά εκτός αγώνων η Κατερίνα Δαλάκα - Το πρόβλημα υγείας που δεν της επιτρέπει να φύγει από το νοσοκομείο

Για ακόμα έναν αγώνα θα παραμείνει εκτός η παίκτρια των Διασήμων, Κατερίνα Δαλάκα χάνοντας τον αυριανό αγώνα ασυλίας και επάθλου. Η απουσία της παίκτριας στοιχίζει αρκετά στην ομάδα της καθώς είναι μια από τις πιο δυνατές αγωνιστικά παίκτριες.

Η Κατερίνα Δαλάκα αντιμετωπίζει ξανά ένα πρόβλημα υγείας που την αναγκάζει να μείνει στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν υπήρξε υποτροπίαση στο ίδιο πρόβλημα που την έστειλε στο νοσοκομείο και την προηγούμενη εβδομάδα. Η υγεία της δεν φαίνεται να κλονίζεται σοβαρά όμως θα πρέπει να απουσιάζει από τον αγώνα ασυλίας και της Δευτέρας 23/01.

Το έπαθλο φαγητού

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 21:00 οι παίκτες παλεύουν για το έπαθλο φαγητού και την ασυλία. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το φυστικοβούτυρο που θα τους δώσει δύναμη για τον επόμενο αγώνα.

Το έπαθλο φαγητού που θα διεκδικήσουν οι ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων παράλληλα με την ασυλία, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 21:00, είναι το φυστικοβούτυρο. Πρόκειται για υπερτροφή που θα τους δώσει σίγουρα ενέργεια και δύναμη για τον επόμενο αγώνα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ενδέχεται να υπάρχουν και συνοδευτικά μαζί με το φυστικοβούτυρο.