MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Μετά τον Κορομί, την Κολοβού και τον Σταμούλη, αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Η Ατζούν μίντια βλέπει τον ανταγωνισμό να γίνεται όλο και μεγαλύτερος λόγω της μυθοπλασίας και έτσι κρατάει στα χέρια του δυνατά χαρτιά προκειμένου να αντισταθεί και να ανέβει ξανά στην πρωτιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό από προηγούμενες πληροφορίες του Newsbomb.gr ο Ατζούν φαίνεται να ετοιμάζει να κλείσει συμφωνία με την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ μέχρι και ο Μπο είναι στα σχέδιά του. Αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι της παραγωγής του Survivor All Star ειδικά μετά το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου. Άραγε τι θα γίνει εάν οι σχέσεις τους από την Ελλάδα εισβάλλουν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου;

Όμως δεν είναι μόνο αυτές οι επόμενες κινήσεις του Τούρκου παραγωγού. Τα ονόματα στα οποία έχει δώσει πράσινο φως η παραγωγή και ετοιμάζονται για Survivor, φαίνεται να είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Έκπληξη και αρκετό ενδιαφέρον αποτελεί το σενάριο που στοχεύει να κάνει πραγματικότητα η παραγωγή, να βάλει μέσα τους «εχθρούς», Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο.

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Η είσοδος του Κορομί στην ομάδα των Διασήμων είναι καταλυτική. Ο παίκτης έχει έρθει αρκετά φρέσκος και αποτελεί σημαντική βοήθεια για τους κόκκινους προκειμένου να κρατηθούν, τόσο από θέμα επιβίωσης στην καλύβα όσο και στα αγωνίσματα.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα τους υπόλοιπους υποψηφίους, ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα.

Σήμερα λοιπόν οι Διάσημοι θα δώσουν ακόμα ένα ρεσιτάλ στα αγωνίσματα, όμως το ίδιο καλοί θα είναι και οι Μαχητές, οι οποίοι θα μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας απόψε με τους Κόκκινους να προέρχονται από μια ακόμη εντυπωσιακή επικράτηση στο ματς της πρώτης ασυλίας.

Έτσι λοιπόν οι μπλε κατακτούν σήμερα τη νίκη στο αγώνισμα και πάνε στο συμβούλιο ήσυχοι για να παρακολουθήσουν τους Διασήμους να ψηφίζουν τον πρώτο δικό τους υποψήφιο για αποχώρηση και δεύτερο γενικά υποψήφιο.

Survivor All Star Spoiler: Ένταση ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη - «Είσαι για Όσκαρ»

Στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, όπου στον τάκο θα βρεθούν οι κόκκινοι, η ένταση θα ανέβει ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι θα έρθουν σε άγρια κόντρα.

Ο λόγος... ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορεί τον Σάκη Κατσούλη για υποκρισία, καθώς, όπως είπε, υποστήριζε ότι του λείπει τη Μαριαλένα, ενώ τη συναντούσε κρυφά στη ζούγκλα. «Είσαι για Όσκαρ, ότι είσαι για Όσκαρ είσαι» φαίνεται να λέει στο τρέιλερ ο Νίκος Μπάρτζης, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει λόγο για «υποκριτική» από πλευράς του Σάκη Κατσούλη.