MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Φασαρίες, κόντρες και μία αποχώρηση που ξαφνιάζει

Survivor All Star Spoiler: Φασαρίες, κόντρες και μία αποχώρηση που ξαφνιάζει

Το Survivor All Star έρχεται, απόψε, με ένα δυνατό επεισόδιο 

Βράδυ Τετάρτης και το «Survivor All Star» επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ για ένα επεισόδιο που θα τα έχει όλα!

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι υποψήφιοι που τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Τίποτα δεν μένει σταθερό στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου καθώς οι νέοι παίκτες που μπήκαν φέρνουν με τα λεγόμενά τους τα πάνω κάτω απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Στρατηγικές παικτών αποκαλύπτονται, νέες παρέες δημιουργούνται και νέες κόντρες αναδύονται.

Στο τρέιλερ, συγκεκριμένα, βλέπουμε τον Κρις Σταμούλη να παίρνει θέση για την ιστορία της Καρολίνας και του Μάριου με την παίκτρια να αντιδρά έντονα. Ο Κρις φαίνεται ότι έχει έρθει πολύ κοντά στον Τάκη και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς.

Μπορεί να έχει έρθει η ώρα για το αγώνισμα επάθλου όμως οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και των δύο ομάδων φαντάζουν αγεφύρωτες… Μπορούν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις εντάσεις και να αγωνιστούν για αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη;

Η κουβέντα για τα ματσαρίσματα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν λόγο σε αυτό αυτή η πολυφωνία όμως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν βγαίνει σε καλό και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Η ομάδα που απόψε θα γνωρίσει την ήττα στρέφεται ενάντια σε έναν παίκτη της για όσα λέει. Σύμφωνα, πάντως, με τα spoilers, η ομάδα που χάνει είναι η κόκκινη. Οι Μπλε καταφέρνουν να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου και να απολαύσουν φαγητό.

Στο Συμβούλιο αποχώρησης μία μπαντάνα πέφτει. Ποια ομάδα θα γυρίσει στην καλύβα της με ένα άτομο λιγότερο; Σύμφωνα με τις διαρροές, η Καρολίνα είναι αυτή που παίρνει το εισιτήριο της επιστροφής και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η αντίδραση του Μάριου αλλά και οι πρώτες της δηλώσεις. Είναι, άλλωστε, ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ το τελευταίο διάστημα, λόγω του ειδυλλίου της με τον συμπαίκτη της αλλά και της σχέσης που είχε με τον Μπο.