MEDIA

Action 24: Ποια παρουσιάστρια υπέγραψε με το κανάλι

Action 24: Ποια παρουσιάστρια υπέγραψε με το κανάλι

Στο δυναμικό του ανανεωμένου Action 24 μπαίνει μία κυρία με μεγάλη εμπειρία

Το νέο πρόγραμμα του Action 24 συμπληρώνει, σε λίγες ημέρες, δύο μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν, καθώς στο δυναμικό εντάσσεται μία παρουσιάστρια με εμπειρία στο χώρο.

Συγκεκριμένα, η Εύη Φραγκάκη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Το κανάλι ενισχύει τη δημοσιογραφική του ομάδα με την παρουσία της παρουσιάστριας, η οποία αναλαμβάνει από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου την παρουσίαση του δελτίου στις 19.00.

«Η Εύη Φραγκάκη είναι μια δημοσιογράφος με πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Με την παρουσία της θα ενισχύσει ουσιαστικά τη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού. Το Action 24 την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Τα γεγονότα και οι ειδήσεις δεν σταματούν το Σαββατοκύριακο, το ίδιο και η ενημέρωση στο Action 24. Σάββατο και Κυριακή μας καλημερίζουν με θέματα επικαιρότητας η Μαρία Αραμπατζή και ο Θόδωρος Βγενής, ενώ την ενημέρωση συνεχίζει με κοινωνική θεματολογία ο Γιώργος Παγάνης και η Ανθή Σαλαγκούδη. Η ενημέρωση του Σαββατοκύριακου πλαισιώνεται με τη Νικόλ Ποφάντη που παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Το καθημερινό πρόγραμμα

Καθημερινά, ξεκινώντας από τις 06.00 και μέχρι τις 10.00 την πρώτη καλημέρα λένε ο Γιώργος Κακούσης με την Άννα Λιβαθηνού. Στην ομάδα τους, δύο φορές την εβδομάδα, μπαίνει και η έμπειρη Αμαλία Κάτζου ως σχολιάστρια. Η δημοσιογράφος που έχει συνδέσει το όνομά της με αποκλειστικά ρεπορτάζ και σημαντικά γεγονότα, σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις.

Τη σκυτάλη παίρνουν μέχρι τις 13.00 ο Νίκος Υποφάντης και η Μιλένα Ηλιοπούλου. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας παρουσιάζει η Ιωάννα Βάσσου στις 13.00 και στις 19.00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Βασίλης Τσεκούρας ως παρουσιαστής θα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Ανδριάννα Ζαρακέλη.

Όταν οι άλλοι σταματούν η ενημέρωση στο Action 24 συνεχίζεται, αφού κάθε βράδυ στις 22.00 ο Γιώργος Πιέρρος μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Δημήτρη Τάκη αναλύουν την επικαιρότητα με καλεσμένους κεντρικά πρόσωπα από την πολιτική ζωή της χώρας.