MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Ο Μπάρτζης κάνει άνω-κάτω ξανά το Συμβούλιο του Νησιού

Survivor All Star Spoiler: Ο Μπάρτζης κάνει άνω-κάτω ξανά το Συμβούλιο του Νησιού
GLOMEX

Survivor All Star: Δύσκολη η συμβίωση στην παραλία των Μαχητών - Οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν σταματούν

Οι Μαχητές μετά τις συνεχείς ήττες της εβδομάδας που πέρασε προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους όμως οι εντάσεις δείχνουν να μην έχουν τέλος.

Στο νέο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής 5 Ιανουαρίου, ο χαμός που επικρατεί στην Μπλε ομάδα δεν κρύβεται με τίποτα. Ο ευέξαπτος Τάκης Καραγκούνιας τα βάζει με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπογδάνο για τις δουλειές στην καλύβα τους.

«Σήμερα κουβάλησα ξύλα δύο φορές. Κάνω τα πάντα και εσείς κάθεστε κάτω από τον φοίνικα», λέει ο Τάκης Καραγκούνιας στους συμπαίκτες τους, με τον Μπογδάνο και τον Γκότση να αντιδρούν έντονα.

Ωστόσο η ένταση δεν τελειώνει εκεί... Στο Συμβούλιο του Νησιού θα επικρατήσουν οι φασαρίες με πρωταγωνιστές για ακόμα μια φορά τον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor All Star: Παίκτης είχε μαζί του βιάγκρα

Μεγάλη αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για παραβατικές συμπεριφορές παικτών στο φετινό Survivor All Star. Έπειτα από τη «βόμβα» που έριξε ο Νίκος Μπάρτζης για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι επειδή έκαναν χρήση κινητού, νέα περιστατικά γίνονται γνωστά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha υπήρχαν άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών που πιάστηκαν με αντικείμενα που απαγορεύεται να βρίσκονται στην κατοχή κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Όπως αποκαλύφθηκε υπήρξε ένας παίκτης που κουβαλούσε μαζί του... βιάγκρα, το οποίο το έκρυβε στην μπλούζα. Παράλληλα άλλη μια παίκτρια είχε μαζί της αναπτήρα ενώ ένας τρίτος παίκτης που έχει ήδη αποχωρήσει, είχε πάνω του χρήματα.

Φυσικά όλα τα παραπάνω τα κατέσχεσε η παραγωγή.

Survivor All Star: Τα σχέδια Ατζούν

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένος με το «Survivor All Star» να αφήσει εποχή στην ιστορία των ριάλιτι. Με το δρόμο να είναι ακόμα μακρύς, μέχρι τα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, περιμένουμε πολλές και ανατρεπτικές σκηνές.

Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, σύντομα θα δούμε να καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο νέοι παίκτες και πιθανότατα η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια είχε ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο εκτός παιχνιδιού και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον-μετά από όλα αυτά που έγιναν με την Καρολίνα- πώς θα είναι η σχέση τους.