MEDIA

Survivor All Star: Ξεκαθαρίζει ο Αναγνωστόπουλος - «Δεν είπα πουθενά ο Βασάλος αν…»

Survivor All Star: Ξεκαθαρίζει ο Αναγνωστόπουλος - «Δεν είπα πουθενά ο Βασάλος αν…»

Suvivor All Star: Εκτός αγώνα ο Σάκης Κατσούλης

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα δεν έχει κάνει καμία δήλωση όσον αφορά την έξοδό του από το παιχνίδι.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή.

Έτσι λοιπόν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος οτιδήποτε θέλει να σχολιάσει αλλά και να αποκαλύψει για το ριάλιτι επιβίωσης, το κάνει μέσα από τα προσωπικά του social media.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος θέλησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα, μετά από κάποια σχόλια που έγιναν.

Τι έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

“Εγώ δεν είπα πουθενά αν έτρωγε ο Κωνσταντίνος! Εγώ δεν έχω βγει σε κάποιο κανάλι ούτε έχω δώσει συνέντευξη! Ότι λέω το έχω γράψει και γράφω στο προφίλ μου εδώ!”, έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Εκτός αγώνα ο Κατσούλης

Εκτός αγώνα λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι θα μείνει απόψε ο Σάκης Κατσούλης. Ο παίκτης των κόκκινων αν και ήθελε να αγωνιστεί δεν πήρε την άδεια των γιατρών.

Ασημακόπουλος

Σύμφωνος με τον Μαρτίκα εμφανίστηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε σχέση με τα ματσαρίσματα που κάνει ο Ηλίας Γκότσης προκειμένου να ανεβάζει τα στατιστικά του.

Επίσης ο Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό που ο συμπαίκτης τους Τάκης... κατασκόπευσε την αντίπαλη ομάδα.

Κρις Σταμούλης

Για μαγειρέματα της ψηφοφορίας έκανε λόγο ο παίκτης των Μπλε, Κρις Σταμούλης.

Όπως ανέφερε κάποιοι του είπαν πριν το συμβούλιο ότι θα είναι αυτός πρώτος που θα βγει στην κάλπη.

Βολές Μαρτίκα

Τα βέλη του προς τους παίκτες της Μπλε ομάδας έστρεψε για ακόμα μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, χαρακτηρίζοντάς τους «ηλίθιους».

Ειδικότερα ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι».

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Στον σημερινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Σύμφωνα με τις διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι θα συνεχίσουν το σερί τους που θα στείλει τους Μαχητές στη διπλή ψηφοφορία.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Οι Μπλε σύμφωνα με τα τελευταία spoiler ψηφίζουν και πάλι με αγωνιστικά κριτήρια. Δίπλα λοιπόν στον Κρις θα είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος που προστέθηκε πρόσφατα στους Μαχητές αλλά ακόμα δεν έχει προσφέρει πολλούς πόντους στην όμαδα του στα αγωνίσματα.