MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι και οι ομάδες τους

Survivor All Star Spoiler: Οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι και οι ομάδες τους

Τέσσερις νέοι παίκτες θα μπουν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Survivor All Star - Ποιοι πάνε στους Διάσημους και ποιοι στους Μαχητές

Αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναμένεται να τις δούμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις οθόνες μας.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν συμφωνίες και υπογραφές δεν έπεσαν μόνο με τα δύο κορίτσια αλλά και με ακόμα δύο παίκτες τους οποίους θα δούμε μαζί με την Ελευθερία και την Ευρυδίκη στο επεισόδιο της Κυριακής. Το ερώτημα είναι εάν αναχώρησαν μαζί με τα κορίτσια ή θα ταξιδέψουν μόνοι τους.

Ο λόγος για την Χριστίνα Κεφαλά και τον... «Φραουλίτσα», τον Νικόλα Αγόρου!

Ερωτηματικό ακόμα αποτελεί εάν θα εμφανιστούν οι δύο παίκτες μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ή θα μπουν στο Survivor All Star σε επόμενη φάση.

Σε ποιες ομάδες πάνε οι τέσσερις παίκτες

Η μοιρασιά των τεσσάρων παικτών αποτελεί ένα μυστήριο, όμως όπως όλα δείχνουν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Νικόλας Αγόρου θα πάνε στην ομάδα των Μαχητών ενώ η Χριστίνα Κεφαλά και η Ελευθερία Ελευθερίου στην ομάδα των Διασήμων.

Μάλιστα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη σχέση ανάμεσα σε Μάριο και Ελευθερία μετά το «καυτό» βίντεο με την Καρολίνα και πως οι δύο παίκτες θα μάθουν να ζουν κάτω από την ίδια καλύβα.

Survivor All Star - Spoiler (14/02): Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί μέχρι χθες το τηλεοπτικό κοινό να ήταν στο ίδιο έργο... θεατές καθώς οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία, όμως το σημερινό επεισόδιο αναμένεται ανατρεπτικό.

Χθες οι Διάσημοι σε έναν αγώνα ντέρμπι κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-9 και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι των Μαχητών.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα οι μαχητές έχουν μέχρι ώρας στείλει στον τάκο 3 παίκτες τους. Τον Κρις, την Μελίνα και των Γιώργο.

Σύμφωνα με τα spoiler στον αποψινό αγώνα για την τρίτη κατά σειρά ασυλία οι Μαχητές που χθες έδειξαν σημάδια βελτίωσης καταφέρνουν να πάρουν την νίκη και να στείλουν τους Κόκκινους στο συμβούλιο.

Οι Κόκκινοι ψηφίζουν και πάλι με αγωνιστικά κριτήρια και με αποτέλεσμα από την κάλπη να βγει το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα και όχι του Κώστα Παπαδόπουλου. Όπως είναι φυσικό μετά από αυτή την ανατροπή με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδρασή του...