MEDIA

Τέμπη – TV: Χωρίς «Survivor» και «Ράδιο Αρβύλα» σήμερα

Τέμπη – TV: Χωρίς «Survivor» και «Ράδιο Αρβύλα» σήμερα

Τα στελέχη των καναλιών τροποποιούν τα προγράμματά τους λόγω της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Η Ελλάδα βιώνει εθνικό πένθος, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, και από το πρωί τα στελέχη των καναλιών βρίσκονται σε συσκέψεις προκειμένου να τροποποιήσουν το πρόγραμμα της ημέρας.

Σε όλα τα κανάλια βλέπουμε μαραθωνίους ενημέρωσης, που θα συνεχιστούν. Το μεσημέρι δεν θα βγουν στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και κανένα ψυχαγωγικό φορμάτ ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η βραδινή ζώνη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν θα προβληθεί το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ καθώς θα υπάρξουν ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων για να μεταφέρουν τις εξελίξεις.

Στον ΑΝΤ1, δεν θα βγουν ούτε οι «Ράδιο Αρβύλα» με την ομάδα της εκπομπής να γράφει στο Instagram: «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με το τραγικό συμβάν και είναι αδύνατον να προβληθεί το "Ράδιο Αρβύλα" στη συνθήκη αυτής της ανείπωτης τραγωδίας. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, κουράγιο & δύναμη στους τραυματίες. Η γραφιστική δημιουργία των Beetroot design group δυστυχώς περιγράφει με τραγική ακρίβεια την ελληνική πραγματικότητα». Την ανάρτηση συνόδευε και μία φωτογραφία με «διαλυμένη» την ελληνική σημαία.

Σχετικές ειδήσεις

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πλάνα μέσα από τα βαγόνια

Τέμπη: Ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών επικοινώνησε με τον Κώστα Καραμανλή για την τραγωδία

Τέμπη: Φεύγει το παιδί σου και δεν ξέρεις αν θα γυρίσει