MEDIA

Survivor All Star - Αποκαλύψεις από τον Ηλία Γκότση: «Έπιασα τον Νίκο και τον Παναγιώτη στο δάσος»

Survivor All Star - Αποκαλύψεις από τον Ηλία Γκότση: «Έπιασα τον Νίκο και τον Παναγιώτη στο δάσος»

Survivor All Star: «Υπάρχουν και άλλοι που το ξέρουν» είπε ο Ηλίας Γκότσης για τους δύο παίκτες που τους είδε να συναντιούνται στη ζούγκλα.

Μπορεί στην Κόκκινη ομάδα να έχουν βγει τα «μαχαίρια» λόγω της έντασης μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Σπύρου Μαρτίκα, όμως εξίσου τεταμένο είναι το κλίμα και στους Μπλε.

Ο Ηλίας Γκότσης λίγο πριν το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός δίνοντας συνέχεια στην ένταση με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, λέγοντας ότι τον έπιασε να συναντιέται στο δάσος με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Είναι αλήθεια ή όχι ότι σε έπιασα με τον Μπάρτζη στο δάσος; Και με τον Στάθη Σχίζα πριν φύγει;», είπε ο συγκεκριμένα ο Ηλίας Γκότη αποκρινόμενος στον Παναγιώτη.

«Με τον Στάθη, ναι, έχω βρεθεί την πρώτη μέρα που ήρθα γιατί είναι φίλος μου και με ρώτησε για την κοπέλα του. Κα.μία όμως πληροφορία δεν έφερα μέσα στο παιχνίδι, φιλαράκο», απάντησε έξαλλος ο Παναγιώτης.

«Στα παιδιά εδώ πέρα υπάρχουν και άλλοι που το ξέρουν, δεν θα δώσω όμως κανένα όνομα για να εκθέσω κανέναν, όποιος θέλει βγαίνει και το λέει, αν φεύγεις από την καλύβα και συναντιέσαι παράνομα με τον Νίκο Μπάρτζη», πρόσθεσε ο Ηλίας

Και συνέχισε: «Επειδή είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν με την Μαριαλένα, αυτό που είχαμε πει είναι ότι καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε πως είναι ζευγάρι και προφανώς έχουν να πουν πράγματα. Εσύ με τον Νίκο Μπάρτζη τι έχετε να πείτε στο δάσος;»

Ύστερα πήρε τον λόγο ο Νίκος Μπάρτζης σημειώνοντας πως «λογικά προσπαθούν τώρα να χτυπήσουν τον Παναγιώτη αλλά για ποιο λόγο; Εγώ τον Παναγιώτη δεν τον ξέρω καν. Τι δουλειά να έχω εγώ να συναντηθώ με τον Παναγιώτη;».

Ποια ομάδα κερδίζει

Σύμφωνα με τις διαρροές, οι Μπλε είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας από τους Κόκκινους. Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκινητικές, αφού τα μέλη της ομάδας των «Μαχητών» για πρώτη φορά θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ποιος παίκτης αποχωρεί

Το ενδιαφέρον όλων, όμως, θα στραφεί και στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς εκεί θα ανακοινωθεί μια ακόμα αποχώρηση από το Survivor All Star. Οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι οι Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος. Προφανώς και είναι περισσότερες οι πιθανότητες να αποχωρήσει παίκτης της κόκκινης ομάδας, κάτι που θα συμβεί σύμφωνα με τα spoilers.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει ήδη «πακετάρει» και επιστρέφει στην Ελλάδα…

Σχετικές ειδήσεις