MEDIA

MasterChef: Άγνωστο το μέλλον του ριάλιτι μαγειρικής - Άλλα λέει ο Κοντιζάς, άλλα ο Ιωαννίδης

MasterChef: Άγνωστο το μέλλον του ριάλιτι μαγειρικής - Άλλα λέει ο Κοντιζάς, άλλα ο Ιωαννίδης

Οι κριτές Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς απαντάνε για το μέλλον του MasterChef

Το φετινό MasterChef δεν κάνει και πολύ καλά νούμερα στην τηλεθέαση με το μέλλον του να αποτελεί ακόμα ένα ερωτηματικό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε τους δύο από τους τρεις κριτές, οι οποίοι έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις για το μέλλον του ριάλιτι, ωστόσο οι απαντήσεις τους δεν ήταν και τόσο κοινές...

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε αρχικά: «Κάτι έχουμε συζητήσει, είναι θετική η διάθεση. Πολύ μεγάλη πιθανότητα να το δούμε και την επόμενη χρονιά. Από τη στιγμή που έχουμε και ιδέες να δώσουμε, μπορεί να συνεχίσει πολύ όμορφα».

Από την άλλη ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε: «Όχι δεν έχουμε συζητήσει. Η διάθεσή μας είναι να τελειώσουμε αυτό που κάνουμε με τρομερή ενέργεια και όρεξη, έτσι όπως το κάνουμε, να πάει καλά αυτό. Και επίσης να δούμε και τις οικογένειές μας. Έχει μιλήσει ο Πάνος με το κανάλι και δεν μου το έχει πει;».

«Η δική μας πρόθεση είναι να τελειώσουμε το MasterChef 7 και μετά να κάτσουμε να σκεφτούμε ποιες είναι οι επιλογές. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», σημείωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.