MEDIA

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες έχουν πάρει τα περισσότερα λεφτά

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες έχουν πάρει τα περισσότερα λεφτά

Survivor All Star: Οι συμμετέχοντες πασχίζουν να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο γιατί τα λεφτά είναι πολλά!

Τέσσερις μήνες έχουν συμπληρωθεί από την πρώτη επίσημη του «Survivor All Star» και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει δειλά δειλά καθώς απομένουν περίπου 9 εβδομάδες για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, στον στίβο μάχης αλλά και στις συμμαχίες στις καλύβες, προκειμένου να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο λόγος δεν είναι μόνο το μεγάλο έπαθλο, αλλά και τα 5.000 ευρώ που «ρέουν» κάθε εβδομάδα.

Μετά από 16 εβδομάδες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου, Μάριος Πρίαμος, Νίκος Μπάρτζης, έχουν κερδίσει ήδη 80.000 ευρώ. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Μπόγδανος, Μελίνα Μεταξά, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι -όποιος από τους παραπάνω μείνει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, αρχές Ιουλίου- θα βγάλει 125.000 ευρώ!

O Γιώργος Κόρομι και η Ρία Κολοβού, που μπήκαν δύο εβδομάδες μετά τους προαναφερθέντες και την έναρξη του «Survivor All Star», έχουν συγκεντρώσει 70.000 ευρώ. Ο Νικόλας Αγόρου, από τους τελευταίους συμμετέχοντες που εισέβαλλε στο παιχνίδι, βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 45.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι πιο ευνοημένοι είναι το ζευγάρι του all star κύκλου, ο Σάκης και η Μαριαλένα. Και οι δύο μαζί έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 160.000, ένα ποσό που «ζαλίζει».

Εκτός των χρημάτων, από εδώ και στο εξής, θα βλέπουμε και μεγάλα έπαθλα. Ταξίδια, ίσως και αυτοκίνητο, θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη αλλά και την επιθυμία των Survivors να προχωρήσουν ακάθεκτοι.

Ακόμη, πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί ποιο ακριβώς θα είναι το χρηματικό έπαθλο του τελικού ενώ φημολογείται ότι μπορεί να φτάσει και τις 200.000 ευρώ, να διπλασιαστεί δηλαδή σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.