MEDIA

Τηλεθέαση: Το Survivor All Star «έπαιξε» με αντιπάλους το First Dates και το «IQ 160»

Τηλεθέαση: Το  Survivor All Star «έπαιξε» με αντιπάλους το First Dates και το «IQ 160»
Pexels

Το βράδυ της Κυριακής, το Survivor All Star δεν είχε απέναντί του τις σειρές του MEGA

Το «Survivor All Star», το βράδυ της Κυριακής, ήταν πιστό στο ραντεβού με το κοινό. Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ταξιδιού στο Λονδίνο και οι τηλεθεατές συντονίστηκαν με τον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε 23,8% στο σύνολο και 18,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Το πρότζεκτ του καναλιού του Φαλήρου «έπαιξε», μάλιστα, χωρίς ανταγωνισμό καθώς οι παραγωγές μυθοπλασίας του MEGA δεν βγήκαν στον αέρα. «Η Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφουν, απόψε, στη βραδινή ζώνη με ανατρεπτικά επεισόδια.

Στη χθεσινή βραδινή ζώνη, υπήρξε και μία πρεμιέρα. Το «First Dates», με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, συστήθηκε μέσα από το STAR συγκεντρώνοντας 11,1% στο σύνολο και 12,8% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά του ίδιου σταθμού, «IQ 160», κράτησε συντροφιά στο 15,6% του συνόλου και στο 16,2% του δυναμικού κοινού.

Στον ALPHA, στη ζώνη των 20.00, η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκανε 11,7% στο σύνολο και 11,2% στους τηλεθεατές 18-54.

Τι συνέβη στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη

Χθες, Κυριακή, στην πρωινή ζώνη, ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA έκανε 20,9% στο σύνολο και 18,8% στο δυναμικό κοινό. Το «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA σημείωσε 10,6% στο σύνολο και 11,3% στους τηλεθεατές 18-54. Η εκπομπή του OPEN, «Open Weekend», με την Ελένη Τσολάκη, έκανε 6% στο σύνολο και 9% στο δυναμικό κοινό, ενώ για το «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ με τη Μαρία Μπακοδήμου τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 9,1% και 7,8% αντίστοιχα. Η εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου εμφανίζεται με ελαφρά ανεβασμένα ποσοστά, ενώ το μαγκαζίνο του OPEN κρατά το σταθερό κοινό.

Στη μεσημεριανή ζώνη, απόλυτη πρωταγωνίστρια η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια με το «Καλύτερα δε γίνεται!» σημείωσε 16,2% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Η μυθοπλασία στα πάνω της - Τι έκαναν οι αντίπαλοι στη βραδινή ζώνη

Τηλεθέαση: «Πόλεμος» στην πρωινή ζώνη – Η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει τη ρεβάνς

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το πάρτι ένωσης του Survivor All Star