MEDIA

Άντζυ Σαμίου: Σάλος με τη δήλωση ότι έφερναν ΑμεΑ να ψηφίσουν ΝΔ - Τι απάντησε η ίδια στο Twitter

Άντζυ Σαμίου: Σάλος με τη δήλωση ότι έφερναν ΑμεΑ να ψηφίσουν ΝΔ - Τι απάντησε η ίδια στο Twitter
Φωτογραφία αρχείου

Άντζυ Σαμίου: Έξαλλη κατά όσων επέλεξαν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία η γνωστή τραγουδίστρια, έκανε αναφορά και σε ΑμεΑ με αποτέλεσμα να προκληθούν έντονες αντιδράσεις. Για «κοπτοραπτική» κάνει λόγο η ίδια, «πυροβολώντας» διαρκώς με αναρτήσεις στο Twitter.

Έντονα ενοχλημένη με το αποτέλεσμα των εκλογών είναι η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου. Αυτό φάνηκε από τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε στο Twitter, με αποτέλεσμα αρκετές πρωινές εκπομπές να την καλέσουν για να καταθέσει την άποψή της. Η κ. Σαμίου σε μία από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε πως θεωρεί αδιανόητο να κερδίζει η Νέα Δημοκρατία με 20 μονάδες διαφορά τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

«Εγώ ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος και είδα με τα μάτια μου κάποια πράγματα. Είδα μαμάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνοι για λογαριασμό τους. Και δεν εννοώ ότι δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να ψηφίσουν. Εννοώ, ότι τους πήραν, τους έφεραν, μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο για να υπάρχουν ακόμη περισσότερα ψηφοδέλτια», ανέφερε μεταξύ άλλων και αυτή της η αναφορά ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει μεγάλες αντιδράσεις.

«Ως γνωστόν στα όσα λες στο μαγνητόφωνο γίνεται κοπτοραπτική! Όταν αναφέρθηκα στα ΑΜΕΑ (επειδή τα είδα με τα μάτια μου) είπα πως τους έφερνε η ΝΔ από το σπίτι να ψηφίσουν. Και πρόσθεσα πως φυσικά και έχουν δικαίωμα ψήφου, αν και τις περισσότερες φορές την έριχναν οι συγγενείς τους», έγραψε η ίδια στο Twitter.

Μάλιστα, το συνέχισε λέγοντας πως «Κάποιοι άκουσαν ΑΜΕΑ και όρμησαν σαν κοράκια να αλλάξουν το νόημα των λόγων μου!».

Στη συνέχεια, η Άντζυ Σαμίου μίλησε και στην εκπομπή «Πρωινό», όπου επέμεινε να έχει τη θέση ότι «ο κόσμος αποφασίζει, ο κόσμος ρισκάρει, ο κόσμος ειναί υπεύθυνος για ό,τι έχουμε στη ζωή μας, με ποιον να τα βάλω;», όταν ρωτήθηκε στο γιατί κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες που ψήφισαν κάτι διαφορετικό από αυτό που επιθυμεί η ίδια.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια αφού ολοκλήρωσε την παρουσία της στη συγκεκριμένη εκπομπή, συνέχισε να «πυροβολεί» στο Twitter και να προχωρά σε χαρακτηρισμούς των ανθρώπων που της έθεσαν ερωτήσεις, όπως «ζλαπ».

Επίσης, ανέφερε ότι ήταν… έτοιμη να απαντήσει κατάλληλα και στον Γιώργο Λιάγκα για κάποια από τα λεγόμενά του, αλλά εν τέλει δεν το έκανε…

Σε κάθε περίπτωση, η συνολική συμπεριφορά που έχει η Άντζυ Σαμίου μετά τις εκλογές, έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα με αρκετούς να καυτηριάζουν τη στάση της αλλά και άλλους να την υποστηρίζουν.

Η ίδια, πάντως, επέμεινε στην ίδια επιθετική στάση και έκανε λόγο ακόμα και για «σκατοκάναλα» και υποστήριξε τη θέση ότι στόχος είναι να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ...