MEDIA

Από τη «Γη της Ελιάς» στον «Σασμό» και το «Μαύρο Ρόδο – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Από τη «Γη της Ελιάς» στον «Σασμό» και το «Μαύρο Ρόδο – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Οι αγαπημένες σειρές υπόσχονται στο κοινό καθηλωτικές στιγμές και ανατρεπτικά επεισόδια

Πλησιάζουμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, συνεπώς και στο φινάλε των αγαπημένων παραγωγών μυθοπλασίας. Έτσι, σεναριογράφοι και συντελεστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καθηλώσουν το κοινό και να απογειώσουν το σασπένς. Η εβδομάδα, λοιπόν, ξεκινά δυνατά με επεισόδια που θα κάνουν τους τηλεθεατές να μην αλλάξουν κανάλι.

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Ένας άνθρωπος από το παρελθόν της Μιράντας έρχεται στον Παράδεισο και φέρνει στην επιφάνεια ένα μυστικό θαμμένο για χρόνια. Η Μιράντα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που βάζει τον Ντίνο σε έντονη ανησυχία και η Βικτώρια περιμένει το πολυπόθητο χαρτί της αποφυλάκισης, ενώ ο Θανάσης συνεχίζει να την απειλεί μέσω του Δούβλη. Η Όλγα λέει ένα ψέμα στον Αποστόλη το οποίο πιστεύει πως θα την βοηθήσει να πάρει πίσω την περιουσία της και ο Πάρης πληγώνει άθελά του τη Γεωργία. Ο Άγης αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Χριστόφορο για τον Πάρη και η Αμαλία καταρρέει όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μιράντας, ενώ την ίδια στιγμή μια νέα δολοφονία θα φέρει μια σειρά από μεγάλες ανατροπές.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Στάθη και δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει. Ο Κουράκος είναι υποχρεωμένος να συλλάβει τον Στάθη και να τον κρατήσει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο, μέχρι να περάσει από αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Το δικαστήριο, εν τέλει, του επιδικάζει υψηλή χρηματική ποινή. Η Βασιλική και ο Στέφανος εξαγριώνονται με τη μάνα τους, αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος αποκτά έναν καλό φίλο στον στρατό, αλλά οι συζητήσεις τους τον προβληματίζουν και αρχίζουν να του προξενούν ζήλια για τη Βασιλική. Ο Λυκούργος παίρνει τη μικρή Φιλιώ από το ίδρυμα και την πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς, όπου θα μείνει για ένα βράδυ, ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Η Ιουλία και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στον δρόμο. Η Αρετή τής επιτίθεται κι εκείνη τη χαστουκίζει. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης καβγαδίζουν με κάθε αφορμή. Η Ασπασία τού μιλάει απότομα, μέχρι που γίνεται η «έκρηξη» και ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι.

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο Λευτέρης προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Μανόλη τα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του Στεφανή. Την ίδια ώρα, η εξαφάνιση της Βασιλικής, οδηγεί τον Μαθιό στην κατάρρευση. Η Καλλιόπη και ο Αστέρης προσπαθούν να του συμπαρασταθούν. Ο Αντώνης ζητά από την Έλενα να του παραδώσει όσα στοιχεία έχει για τον Φαρμάκη, εκείνος, ωστόσο, βρίσκεται για άλλη μια φορά, ένα βήμα μπροστά. Ο Νικηφόρος μαθαίνει εξοργισμένος για τη φυγή της μητέρας του από το χωριό και αντιδρά απρόβλεπτα. Ο Παύλος εξομολογείται στη Μαρίνα τη διάθεσή του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Παράλληλα, η Βασιλική, ευρισκόμενη σε απόγνωση, ζητά κάτι από τη Στέλλα, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όταν το ανακοινώσει στο Μαθιό, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.00

Ο Δημήτρης παίρνει μια απόφαση που θα συντρίψει την Άννα. Ο Ανδρέας και ο Σταύρος είναι πεπεισμένοι ότι υπήρχαν τρεις πυροβολισμοί, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τον Θοδωρή που επιμένει ότι υπήρχε μόνο ένας πυροβολισμός. Από την άλλη, την Άννα την προσεγγίζει μία άγνωστη κοπέλα κι επιμένει να την δει. Το όνομά της Μυρτώ… Η συνάντησή τους θα βγάλει στην επιφάνεια την ιστορία του Θάνου Σταθάκη και θα ωθήσει την Άννα στο να ψάξει να τον βρει, ενώ ταυτόχρονα κι ο Δημήτρης τον ψάχνει για την δολοφονία του Δικαστή Γεωργίου. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτές οι δύο υποθέσεις; Ο Δημήτρης πάει στο καινούργιο τους σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά του, δίνοντας έτσι οριστικό τέλος στη σχέση τους. Θα αντέξει, όμως, να χωρίσει τελικά;

Αυτή η νύχτα μένει, ALPHA 22.40

Η σύλληψη της Ζέτας ως ύποπτης για το φόνο του Νώντα φέρνει αναστάτωση στους ανθρώπους του Ονείρου και ρίχνει σε απόγνωση το Στρατή που προσπαθεί μάταια να τη σώσει. Η αποκάλυψη του Άλκη για την εμπλοκή του Χρήστου στην υπόθεση της Ζέτας φέρνει καινούργιες φουρτούνες και οδηγεί την Εύη στο να φύγει οριστικά από το σπίτι. Ο Πόντικας αρχίζει να βλέπει ακόμα πιο σκοτεινό το μέλλον την ίδια στιγμή που η Μυρτώ αρχίζει να αναρωτιέται για την ορθότητα της στάσης της. Σε πρωτόγνωρη αγωνία η Νίτσα, αφού πρώτα εμφανιστεί ως από μηχανής θεός στην αστυνομία, θα γλιστρήσει στη συνέχεια στην απόγνωση έτοιμη να βγάλει στο φως ένα συγκλονιστικό μυστικό.

Μαύρο Ρόδο, MEGA 22.50

Η Κασσιανή προσπαθεί να πείσει τον Σαράντο να χωρίσει τα αδέλφια Μπόγρη. Ο καβγάς τους έχει ανησυχήσει όλο το μοναστήρι. Εκείνος είναι ανένδοτος. Η σύγκρουση των αδελφών Μπόγρη φτάνει στο αποκορύφωμά της. Λίγο αργότερα ακούγονται πυροβολισμοί. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται στο χώμα και τα πάντα ησυχάζουν. Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική και ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει και πάλι να συζητήσουν. Μα η Ελισάβετ έχει πάρει την απόφασή της: Να μην του μιλήσει ξανά ποτέ για τίποτα. Ο Πέτρος απελπίζεται. Ο Θέμης συναντά την Αλεξία στο σημείο της έκρηξης. Τα λόγια που ακούει από το στόμα της κόρης του είναι πολύ πικρά. Φοβάται πως τη χάνει για πάντα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική. Εκείνος, όμως, θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι, κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να επιστρέψει στην Πάτρα, νιώθοντας ότι δεν έχει πια θέση στη Γερακιανή. Ενα μήνυμα, όμως, που θα δει τον παραξενεύει. Ίσως, η ελπίδα να είναι ακόμα ζωντανή.

Σχετικές ειδήσεις