MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει: Πρόσωπο έκπληξη εισβάλλει στη σειρά λίγο πριν το φινάλε

Αυτή η νύχτα μένει: Πρόσωπο έκπληξη εισβάλλει στη σειρά λίγο πριν το φινάλε

Αυτή η νύχτα μένει: Η σειρά του ALPHA επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές

Στα μέσα Ιουλίου, η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές καθώς την επόμενη σεζόν δεν θα προβληθεί. Την περασμένη Δευτέρα, μία ιδιαίτερα συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια της σειράς και της εποχής έλαβε χώρα στο Θέατρο Πέτρας κι εκεί έγινε μία αποκάλυψη.

Ο Στέλιος Διονυσίου θα εισβάλλει στο σίριαλ για να υποδυθεί τον Βαρδή Κελαϊδή, υποδιοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Αγρινίου. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα το ζήσουμε και αυτό! Είναι μία πρόκληση για μένα. Θα είμαι ο καινούργιος υποδιοικητής του ΑΤ Αγρινίου που έχει λόξα με το τραγούδι. Πάω να βάλω λίγη τάξη. Σήμερα είναι το πρώτο μου γύρισμα. Έχω ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο και στο θέατρο. Έχουμε κάνει και κάποια πράγματα στο παρελθόν με ρόλους πιο χιουμοριστικούς».

Μέχρι να τον δούμε, πάντως, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Η Ζέτα βιάζεται να κάνει ένα καινούργιο βήμα, αγνοώντας ότι ο ορίζοντας για εκείνη σκοτεινιάζει. Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Γιώργη φέρνει φόβο και αγωνία στον Τάσο. Ο Στρατής καταλαβαίνει πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και κάνει το -μάταιο όπως αποδεικνύεται- βήμα που πιστεύει ότι θα φέρει τη σωτηρία και θα τον ενώσει με τη Ζέτα. Ο Στέλιος προσπαθεί να διακρίνει την αλήθεια μέσα στον καταιγισμό των γεγονότων που προκαλεί η κατάθεση του Ντόκου και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της δικής του ζωής. Η Βάσω αποδεικνύεται το μόνο στήριγμα του Χρήστου, την ίδια στιγμή που η Μυρτώ παγώνει με την απόφασή της τον Πόντικα. Στην αγωνία της να αντιμετωπίσει τη χιονοστιβάδα, η Ζέτα κάνει κάτι που την ξεπερνά και προσπέφτει στον Σταύρο για βοήθεια.

Η κίνηση της ανήμπορης Ζέτας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, που εμπλέκουν όλο και περισσότερους και εκεί όπου το αδιέξοδο πλησιάζει, είναι ο Αλκης που, με το επικίνδυνο παιχνίδι του, θα ξαναφέρει την ισορροπία και θα δώσει την τελική λύση. Η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το «Ονειρο» όχι μόνο αποτυγχάνει αλλά και οδηγεί τον κόσμο του μαγαζιού να σταθεί απέναντί του. Η Μυρτώ κάνει το οριστικό βήμα για το μέλλον της προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Πόντικα. Το «δώρο» του Αλέξανδρου στους συναδέλφους του θα ανοίξει την πόρτα για την καταιγίδα… Ο Ντόκος εισπράττει το αντίτιμο που του αναλογεί.

Η Νίτσα προσκαλεί τον συγκλονισμένο Γιώργη στο σκοτεινό παρελθόν της και με οδυνηρό τρόπο όλα βγαίνουν στο φως. Η Εύη βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης του «βρόμικου» αστυνομικού με τον Αλκη και το φωτεινό «αύριο» μοιάζει να απομακρύνεται σαν να μην υπήρξε ποτέ. Η Διαμάντω προβληματίζεται από την απρόσμενη χειρονομία του Αλκη. Η Βρεττώ αγωνίζεται να μείνει στο πλάι του γιου της, όμως εκείνος δεν συμμερίζεται την ανάγκη της. Ο Στρατής βουλιάζει όλο και περισσότερο στο σκοτάδι βλέποντας τον δρόμο μπροστά του να χάνεται και οι προσπάθειες της Διαμάντως αυτήν τη φορά μοιάζουν μάταιες. Η απρόσμενη επίθεση στη Μυρτώ θα έχει αναπάντεχες συνέπειες, με τον Αλέξανδρο και τον Ντίνο να συνειδητοποιούν πως πιάστηκαν στο δόκανο.