MEDIA

Τηλεθέαση: Τι συμβαίνει στην πρωινή ζώνη - Οι νικητές και τα μονοψήφια 

Τηλεθέαση: Τι συμβαίνει στην πρωινή ζώνη - Οι νικητές και τα μονοψήφια 

Τηλεθέαση: Η πρωινή ζώνη αποδεικνύεται ότι θα απασχολήσει πολύ φέτος

Η δεύτερη εβδομάδα των μονομαχιών, στην πρωινή ζώνη, έχει ξεκινήσει και οι κεντρικοί παρουσιαστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την πρώτη θέση. Όπως αποτυπώνεται, βέβαια, στους πίνακες της Nielsen, ο αγώνας είναι δύσκολος και σκληρός λόγω ανταγωνισμού.

Χαρακτηριστικά, χθες, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σημείωσε 20,7% στο σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό με τον Γιώργο Λιάγκα να ευνοείται από τα θέματα της επικαιρότητας και τον χειρισμό της infotainment πλέον εκπομπής του.

Στο δυναμικό κοινό οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR βρέθηκαν να σημειώνουν 16,2% τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Στο σύνολο η κοινωνική εκπομπή του καναλιού της Κηφισιάς σημείωσε 16%, συνεχίζοντας την καλή πορεία των προηγούμενων ετών.

Το μαγκαζίνο του ALPHA «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου, κράτησε παρέα στο 14,3% στο σύνολο και στο 14,6% στους τηλεθεατές 18-54. Η ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», έκανε 8,4% στο σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Breakfast@STAR» άγγιξε το 7,4% του συνόλου και το 7,9% του δυναμικού κοινού.

Η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time», στον ΣΚΑΪ, έκανε 8% στο σύνολο και 5% στο δυναμικό κοινό ενώ για το «Πρωίαν σε είδον» τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 2,6% και 4,6%.

Η ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι», στο κανάλι του Φαλήρου, που δίνει lead in στη Φαίη, έκανε 17,5% στο σύνολο και 9,7% στο δυναμικό κοινό.