MEDIA

Τηλεθέαση: Ανεβαίνει πολύ η Καινούργιου – Τι γίνεται με Λιάγκα και Σκορδά

Τηλεθέαση: Ανεβαίνει πολύ η Καινούργιου – Τι γίνεται με Λιάγκα και Σκορδά
instagram

Τα νούμερα τηλεθέασης απασχολούν όσο ποτέ ξανά στην πρωινή ζώνη

Η πρωινή ζώνη και οι πρωταγωνιστές της έχουν έρθει, τη φετινή σεζόν, με άγριες διαθέσεις για τη μάχη των αποκλειστικών θεμάτων και για σχολιασμό επικαιρότητας και lifestyle.

Το κοινό αποδεικνύεται ότι έχει αρχίσει να κάνει τις επιλογές του και οι πρωτιές έχουν «κλειδώσει». Έτσι, χθες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε μεγάλο προβάδισμα στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή της στον ALPHA, «Super Κατερίνα», σημείωσε 20,2% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ στο σύνολο έκανε 16,1%. Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε 17,8% στο σύνολο και 9,9% στο δυναμικό κοινό κρατώντας τη δυναμική του στο σύνολο.

Η εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε 13,6% στο σύνολο και 12,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Breakfast@STAR» κράτησε παρέα στο 7,4% του συνόλου και στο 8,3% του δυναμικού κοινού.

Η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη», στο MEGA, έκανε 9% στο σύνολο και 10,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ, οι «Αταίριαστοι» έκαναν 12,9% στο σύνολο και 6,3% στο δυναμικό κοινό. Η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time», που παίρνει τη σκυτάλη, μπόρεσε να συγκεντρώσει 6,8% στο σύνολο και 5,4% στο δυναμικό κοινό «χάνοντας» ένα μέρος των τηλεθεατών της.

Η σεζόν, λοιπόν, αποδεικνύεται ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική.