MEDIA

ΑΝΤ1: Ποια σόου και πρόσωπα έχουν προβάδισμα για το β’ μισό

ΑΝΤ1: Ποια σόου και πρόσωπα έχουν προβάδισμα για το β’ μισό

ΑΝΤ1: Το κανάλι του Αμαρουσίου στρέφει το ενδιαφέρον του στα σόου

Ενάμιση μήνα πριν την εκπνοή του 2023 και την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν και τα στελέχη του ΑΝΤ1 δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς για το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, δύο σόου έχουν προτεραιότητα για τους επόμενους μήνες και αυτά δεν είναι άλλα από το «Dragon’s Den» και το «Your Face Sounds Familiar».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, που ήδη έχει γυρίσει τον δεύτερο κύκλο του πρότζεκτ επενδύσεων, ετοιμάζεται να δει τη δουλειά του να βγαίνει στον αέρα. Έξι κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των Dragons: ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Demetrios Mallios, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μεγάλη συζήτηση, όμως, έχει γίνει για το «Your Face Sounds Familiar». Τα στελέχη θέλουν πολύ το φορμάτ να βγει στον αέρα και προσπαθούν να προσεγγίσουν πρόσωπα (ηθοποιούς και τραγουδιστές) που θεωρούν ότι ταιριάζουν γάντι στο σόου μεταμφιέσεων. Αν και είναι ένα κόνσεπτ με πολλές δυσκολίες, καθώς ήδη πολλοί από τους προαναφερθέντες έχουν κλείσει θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές, οι αντενικοί είναι έτοιμοι να το παλέψουν για να προβληθεί το β’ μισό της χρονιάς.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής «Γεια σου», Πέννυ Μπαλτατζή, Αντώνης Λουδάρος και Ιάσονας Παπαματθαίου έχουν δεχτεί πρόταση και είναι θετικοί.

Ο Μέμος Μπεγνής αρνήθηκε λόγω θεατρικών υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις Μαριάντα Πιερίδη και Τριαντάφυλλος παραδέχτηκαν ότι χτύπησε το τηλέφωνό τους για το εν λόγω φορμάτ. Η Μαριάντα δελεάστηκε αλλά έχει ως προτεραιότητα το OPEN και το μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου.

«Μου έγινε τηλεφώνημα για να συμμετέχω στο YFSF αλλά δεν ξέρω», παραδέχτηκε on camera ο Τριαντάφυλλος ο οποίος επίσης έχει ανοιχτές υποθέσεις με το OPEN.