MEDIA

«Μπιφ» με Μικρούτσικο και Καινούργιου: «Μην σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου»

«Μπιφ» με Μικρούτσικο και Καινούργιου: «Μην σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου»
GLOMEX

Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος αντάλλαξαν αιχμηρά σχόλια περί φωτογραφίων και εγκυκλοπαιδιών με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσπαθεί να ελαφρύνει τη συζήτηση.

Με αφορμή τη συμπεριφορά του Fipster και τη «συμφιλίωση» με τη Μέγκαν στην Ακαδημία του «Fame Story», ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκίνησε να αφήνει σπόντες στην Κατερίνα Καινούργιου με την ίδια να απαντάει αναλόγως «στον αέρα».

Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί γελάς, Ανδρέα; Ανδρέα, πες. Μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω; Το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σε νοιάζει αλλά δεν θέλεις να ακούσεις»

Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια όσο σκληρή και να ‘ναι. Προτιμώ την αλήθεια από ένα καλογυαλισμένο ψέμα».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όλες οι εγκυκλοπαίδειες στη λέξη αυτοαναφορικός έχουν δίπλα τη φωτογραφία σου. Οπότε θέλεις να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου… μπορεί να αρχίζει και από τ-ο-ξ»

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην προσπάθεια να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα είπε με γέλιο: «Τι ωραίο παιχνίδι κάνετε μεταξύ σας; Αν είχατε μικρότερη διαφορά ηλικίας, μπορεί να νόμιζα ότι είστε και… τσιμπημένοι».