MEDIA

My Style Rocks: Tα κορίτσια καλούνται να ντυθούν μόνο με ένα φόρεμα

My Style Rocks: Tα κορίτσια καλούνται να ντυθούν μόνο με ένα φόρεμα

Η νέα εβδομάδα στο «My Style Rocks» ξεκινά με ένα πολύ δύσκολο task.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκινά η νέα εβδομάδα στο «My Style Rocks» και τα κορίτσια καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να ντυθούν μόνο με ένα φόρεμα.

Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά την ομαδική πασαρέλα των fashionistas, εύχεται να είναι όλες εντός concept καθώς παρατηρεί ότι φορούν περισσότερα από ένα κομμάτια. Ωστόσο, αυτό θα το κρίνουν οι κριτές: ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Το διαγωνιστικό μέρος ξεκινά με την Παντελίνα η οποία, για δεύτερη φορά εμφανίζεται με ένα φόρεμα που έφτιαξε η ίδια και αποσπά θετικά σχόλια.Όμως, δεν ισχύει το ίδιο και με την εμφάνιση της Γεωργίας. Η Δώρα κάνει κάποια αρνητικά σχόλια και η Γεωργία παραμονεύει για τα... αντίποινα.

Κάπως έτσι λοιπόν, η Γεωργία λέει στη Δώρα ότι δεν έχει φορέσει κάτι το ιδιαίτερο και ότι όλες θα μπορούσαν να βάλουν ένα «απλό μαύρο φόρεμα». Επίσης, η Γεωργία δε μένει εντυπωσιασμένη με το look της Απολλεών και αυτή τη φορά συμφωνεί και η Διονυσία. Η Γεωργία και η Διονυσία ισχυρίζονται ότι το φόρεμά της φαίνεται κακοραμμένο ενώ η Ελεάνα προσπαθεί να υποστηρίξει την Απολλεών ισχυριζόμενη ότι οι δύο συμπαίκτριες τους συνεχώς απλά ψάχνονται να πουν κάτι.