MEDIA

Τηλεθέαση: Τα προγράμματα που ξεχωρίζουν από το πρωί έως το βράδυ

Τηλεθέαση: Τα προγράμματα που ξεχωρίζουν από το πρωί έως το βράδυ

Εκπομπές, σειρές, τηλεπαιχνίδια, κερδίζουν τους τηλεθεατές

Μία ανάσα πριν το τέλος του 2023 και η εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης, Nielsen, συνεχίζει να δημοσιεύει καθημερινά το top 10 με τα προγράμματα με την υψηλότερη τηλεθέαση. Η κατάταξη βασίζεται στην τηλεθέαση μέσου λεπτού, στους τηλεθεατές δηλαδή που βλέπουν το πρόγραμμα για ένα λεπτό.

Χθες, Δευτέρα, στην κορυφή βρέθηκε «Η Γη της Ελιάς» σημειώνοντας 22,6% στο σύνολο. Τη δραματική σειρά του MEGA παρακολούθησαν 1.021.000 τηλεθεατές, ένα μερίδιο πολύ μεγάλο ειδικά για τη βραδινή ζώνη. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο «Σασμός» με 19,7% στο σύνολο και 894.000 τηλεθεατές και στην τρίτη «Ο τροχός της τύχης» με 22,6% και 774.000 τηλεθεατές. Το μακροβιότερο τηλεπαιχνίδι της TV και του STAR σαρώνει, για μία ακόμη χρονιά, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τα στελέχη της Κηφισιάς να χαμογελούν πλατιά με την αγάπη που δείχνει το κοινό.

«Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 έκανε 17%, ενώ οι «Ράδιο Αρβύλα» 18,1% με 745.000 τηλεθεατές να βλέπουν τη σειρά. Ο πολυσυζητημένος «Έρωτας Φυγάς», στο OPEN, που θα αποχαιρετίσει νωρίτερα τη σεζόν, συνεχίζει να σημειώνει επιτυχία. Χθες, έκανε 17% ενώ στην 7η θέση ακολούθησε το «Ναυάγιο» με 18,3% και 678.000 τηλεθεατές, ο «Γιατρός», «Ο παράδεισος των Κυριών» και το «Chase».

Η μυθοπλασία, όπως αποτυπώνεται, είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια ωστόσο και τα τηλεπαιχνίδια έχουν τους φανατικούς τους.