MEDIA

Τηλεθέαση: Τι είδε το κοινό το βράδυ της Τρίτης – Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τις εντυπώσεις

Τηλεθέαση: Τι είδε το κοινό το βράδυ της Τρίτης – Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τις εντυπώσεις

Τηλεθέαση: Οι σειρές απουσιάζουν από τον προγραμματισμό των καναλιών και η πρωτιά αλλάζει χέρια

Ειδικά έχουν διαμορφώσει τον προγραμματισμό τους τα κανάλια, αυτές τις ημέρες, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Οι αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας δεν προβάλλονται, με τη θέση τους να έχουν πάρει ταινίες, επαναλήψεις προγραμμάτων και σειρών.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, είδαμε εκπλήξεις στους πίνακες της Nielsen. Συγκεκριμένα, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», σε επανάληψη, από τις 20.00 έως τις 21.00, βρέθηκε να καταγράφει 18,2% στο σύνολο και 14,1% στο δυναμικό κοινό. Η ελληνική ταινία «Μια τρελή, τρελή οικογένεια», που πήρε το lead in, έκανε 13% και 9,9% αντίστοιχα.

Η κωμική σειρά του ALPHA, «Το σόι σου», επίσης σε επανάληψη, κράτησε παρέα στο 14,7% του συνόλου και στο 14,4% του δυναμικού κοινού. Η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», του ίδιου σταθμού, έκανε 8,7% και 7,4% αντίστοιχα.

Μεγάλος κερδισμένος ήταν το STAR. Επενδύοντας σε χριστουγεννιάτικες και all time classic ταινίες, κατέγραψε χθες με το «Μόνος στο σπίτι» 16,1% στο σύνολο και 19,3% στους τηλεθεατές 18-54.

Στο μέτωπο του MEGA, οι επαναλήψεις σειρών έχουν την τιμητική τους. Η κωμωδία «Στο παρά πέντε» έκανε 7,9% στο σύνολο και 7,4% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Είσαι το ταίρι μου» χάρισε γέλιο στο 8,2% του συνόλου και στο 7% των τηλεθεατών 18-54.

Στον ΣΚΑΪ, η ξένη ταινία «Το κάλεσμα της άγριας φύσης» συγκέντρωσε 12,2% στο σύνολο και 10,6% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, στο OPEN, η ταινία «Ναι σε όλα» περιορίστηκε στο 3,3% του συνόλου και στο 4,6% του δυναμικού κοινού.